Budu poslední, s kým bude McGregor bojovat! Chandler plánuje velkolepou pomstu za dlouhé čekání

Budu poslední, s kým bude McGregor bojovat! Chandler plánuje velkolepou pomstu za dlouhé čekání zdroj: Getty Images

Michael Chandler už se nemůže dočkat, až poměří síly s Conorem McGregorem a předvídá, že vyhraje takovým způsobem, že hvězdný Ir přestane lidi zajímat.

Vypadá to, že se očekávaný zápas Conor McGregor vs. Michael Chandler konečně odehraje 29. června, alespoň to tak vypadá podle Irova silvestrovského vyjádření. Oficiálně se ale na potvrzení stále čeká.

"Stoprocentně věřím tomu, že 29. června budu s Conorem bojovat," uvedl Chandler, který naposledy bojoval na podzim roku 2022, kdy nestačil na Dustina Poiriera. "Ale samozřejmě je to šílený sport, takže to není nikdy jisté, dokud nebudeme stát v oktagonu a Bruce Buffer nás nebude vyhlašovat. Ale za jednu věc musím dát Conorovi respekt – Podívejte se na celou jeho kariéru. Když řekl, že bude bojovat, odstoupil někdy? Vždycky byly problémy na druhé straně, měnili se mu soupeři."

A až zazní úvodní gong, hodlá se Chandler irskému kolegovi za dlouhé čekání pomstít. "Myslím, že budu posledním člověkem, se kterým bude bojovat. Už sice nějaké zápasy prohrál, ale podle mě jsme ještě neviděli, jak mu někdo dominoval. Od Poiriera dostával, a pak měl to zranění, prohrál s ním i předtím, ale já si myslím, že mu budu dominovat takovým stylem, že i kdyby se pak snažil zase vrátit, fanoušci už po tom, co mu udělám, ztratí zájem."

McGregor před pár dny ohlásil, že se zápas odehraje ve střední váze, což podle Michaela ale udělal jen z toho důvodu, aby nepřistoupil jeho návrh 77 kg. Váhu kvůli tomu rozhodně nabírat nehodlá. "On je přirozeně pérovka (65,7 kg) a udělal si jméno tak, že bojoval s pečlivě vybranými soupeři z bantamu (61,2 kg). Zatímco já mám tuhle hmotnost už patnáct let a zápasil jsem s ní v lehké váze (70,3 kg). Jo, on nabral svaly, ale je otázka, jak se s tou extra hmotou bude hýbat. Já si nemyslím, že bude rychlý tak jako kdysi, nebude se tak dobře hýbat na nohou, bude mít pomalejší reakce. Jeho schopnosti už podle mě nejsou takové, jako bývaly. Už není tak strašidelný jako kdysi," tvrdí Chandler a nehodlá se dohady o váze nechat jakkoliv rozhodit. Sám prý teď má okolo 86 kg, což ve výsledku znamená, že by do limitu nemusel takřka vůbec hubnout.

Následně pak plánuje návrat zpět do lehké váhy. Sice má z posledních 4 zápasů jen jedinou výhru, navíc nad vysloužilým Fergusonem, i tak ale věří, že by ho dominantní vítězství nad irskou hvězdou mohlo posunout k titulové šanci. Uvidíme.

Zdroje:  ESPN , TMZ

Nejnovější články