Muradov zná dalšího soupeře, v květnu se utká s létajícím Brazilcem Pereirou

Muradov zná dalšího soupeře, v květnu se utká s létajícím Brazilcem Pereirou Makhmud Muradov v UFC | zdroj: Profimedia

Nová smlouva na 4 zápasy je podepsána a UFC pro Muradova připravilo těžkou zkoušku v podobě rozjetého Pereiry.

"Dnes jsem podepsal novou smlouvu na 4 zápasy s UFC," informoval před dvěma dny Makhmud Muradov. Na oznámení kdy a komu se příště postaví jsme pak dlouho čekat nemuseli, už 4. května se v Riu de Janeiru utká s domácím Michelem Pereirou

Brazilec přezdívaný "Demolidor" se proslavil velmi akrobatickým stylem, v zápasech klidně skákal salta a využíval nejrůznější další neortodoxní techniky. Postupem času ale zklidnil a aktuálně táhne šňůru 7 vítězství v řadě a na ukončení posledních dvou soupeřů potřeboval dohromady jen něco málo přes 2 minuty.

To Muradovovi se v poslední době moc nedařilo, prohrál s Meerschaertem a Borralhem, na vítěznou vlnu se pak sice vrátil vítězstvím nad Barberenou, smůla ale letos pokračovala smolným dloubancem do oka od Khizrieva, po němž zápas už po 11 vteřinách skončil bez výsledku. Tentokrát snad uvidíme víc.

Ačkoliv ale Machův souboj s Pereirou slibuje atraktivní postojářskou bitvu, v Brazílii ho nepřijali s velkým nadšením, neboť doufali, že jejich krajan dostane konečně soupeře z nejlepší patnáctky. 

Ani celkově zatím startovka turnaje UFC 301 nevypadá moc nabitě, zklamáním je pro spoustu fanoušků i soupeř pro šampiona muší váhy Pantoju, jímž je relativně neznámý Američan Erceg, jemuž patří v divizi až desátá příčka. Většinu velkých zápasů ale zabraly ostatní velké turnaje, především jubilejní třístovka, a do Ria jako by toho moc nezbylo. Posuďte koneckonců sami:

Alexandre Pantoja vs. Steve Erceg

Michel Pereira vs. Makhmud Muradov

Anthony Smith vs. Vitor Petrino

Joanderson Brito vs. Jack Shore

Paul Craig vs. Caio Borralho

Karolina Kowalkiewicz vs. Iasmin Lucindo

Joaquim Silva vs. Drakkar Klose

Jean Silva vs. William Gomis

Elves Brener vs. Mykrybek Orolbai

Alessandro Costa vs. Kevin Borjas

Dione Barbosa vs. Ernesta Kareckaite

Zdroje:  UFC

Nejnovější články