Nate Diaz naznačil, kdy se vrátí do UFC

Nate Diaz naznačil, kdy se vrátí do UFC Nate Diaz | zdroj: Profimedia

Vypadá to, že se Diazovi zastesklo po UFC a rád by se tam ještě letos vrátil.

Je to už skoro rok a půl, co Nate Diaz vyhrál nad Tonym Fergusonem a oznámil odchod z UFC. "Teď chci na chvilku ven, abych mohl všem bojovníkům ukázat, jak dominovat v dalším sportu a být v něm nejlepší, jak se to má dělat. Protože McGregor nevěděl, jak to udělat, a ani ostatní to neví. Takže půjdu a převezmu další profesi, stanu se v ní nejlepším, ukážu to všem, a pak přijdu zase zpátky sem a vezmu si titul,“ prohlásil tehdy.

Podle očekávání se pak v boxerském ringu utkal s Jakem Paulem, zápas ale na body prohrál. Od té doby se řešila odveta. Paul Diaze vyzýval dokonce k MMA a nabízel mu velkou odměnu, ten ale odmítal bojovat v PFL, což mu možná neumožňovaly závazky vůči UFC, byť už neměl být smluvně vázán.

Mezi fanoušky se spekulovalo, zda se náhodou nevrátí už v dubnu na jubilejním turnaji. To ale nevyšlo. Diaz teď nicméně naznačil, že by mohl být zpátky ještě letos. "Na UFC 300 nemám čas, ale na tohle se vrátím," napsal na Instagramu k fotografii haly Sphere. Ta se nachází v Las Vegas je hodně unikátní a UFC tam poprvé zavítá 14. září při příležitosti mexického Dne nezávislosti.

Hvězda jako Diaz by se na startovce samozřejmě vyjímala, jak ale několikrát uvedl šéf UFC Dana White, jednání se svérázným rodákem ze Stocktonu není nikdy jednoduché. Navíc pro něj asi nebude úplně snadné najít adekvátního soupeře, Nate je totiž v tomhle ohledu dost vybíravý.

Zdroje:  Nate Diaz - twitter

Nejnovější články