Nejrychlejší KO Conora McGregora? Stačily mu 4 vteřiny!

Nejrychlejší KO Conora McGregora? Stačily mu 4 vteřiny! zdroj: Profimedia

Conor McGregor je držitelem jednoho z nejrychlejších KO na světě. Svému soupeři nedal žádnou šanci.

Před 9 lety se Conorovi McGregorovi povedlo jedno z nejrychlejších KO v MMA. 16. dubna 2011 nastoupil tehdy 22 letý Conor proti Paddymu Dohertymu na akci Immortal Fighting Championship 4 a ukázal, že už jako mladý bojovník věděl, jak zasadit tvrdou levačku přesně na bradu.

Conor měl tehdy na kontě 6 výher a 2 porážky a nastupoval do svého 9. profesionálního zápasu. Nutno říct, že jeho soupeř Paddy Doherty nebyl z těch nejostřejších. Do zápasu s Conorem si nesl 4 výhry a 5 porážek.

Doherty hned ze startu zaútočil pravým direktem, Conor se mu vyhnul a zároveň mu zasadil svůj tvrdý levý hák. Doherty upadl na zem a Conor mu ještě přidal jeden hammer fist, než jej rozhodčí odstrčil a zápas ukončil. Paddy Doherty se tak stal další Conorovou obětí.

Sám Conor k této vzpomínce na Twitteru napsal:

„Druhý nejrychlejší knockout v MMA historii. 3,5 sekundy. Patentovaná bomba levým hákem s úkrokem vzad.“

 A Conor má na tento úder skutečně monopol. Je to v podstatě úplně stejný kontr, který použil proti José Aldovi, kterého stejným způsobem vypnul za 13 sekund a získal tak titul pérové váhy v UFC. Jde vidět, že Conor má tento úder opravdu skvěle najetý a je připravený jej kdykoliv použít:

Abychom však byli přesní, i přestože Conorovy 3,5 sekundy jsou velice impresivní, nejedná se o druhé nejrychlejší KO v historii. V dějinách MMA je zdokumentováno hned několik rychlejších KO. Například KO Norifumi Yamamota, který si poradil s Kazuyuki Miyatou za pouhých 2,9 sekundy nebo KO Steva Ramireze, který uspal Darvina Wattreeho za 3.1 sekundy

Držitelem nejrychlejšío KO v historii je bojovník Mike „Shredder“ Garret, který dokázal highkickem knockoutovat svého soupeře Sama Herona za pouhé 1,13 sekundy.  

Nejrychlejší KO v UFC historii drží Jorge Masvidal, který před rokem brutálním kolenem ve výskoku totálně uspal Bena Askrena za 5,9 sekundy.  

Zdroje:  conor mcgregor twitter

Nejnovější články