Nejsem hloupý, zápas Volkanovskiho s Makhachevem byl zmanipulovaný. Podivín Bryce Mitchell přišel s další teorií

Nejsem hloupý, zápas Volkanovskiho s Makhachevem byl zmanipulovaný. Podivín Bryce Mitchell přišel s další teorií Volkanovski ukázal v zápase s Makhachevem skvělou obranu proti takedownům | zdroj: Profimedia

Svět Bryce Mitchella je dost zvláštní místo, teď tento americký svéráz vysvětlil, proč nepochybuje o tom, že byl jeden z nejsledovanějších zápasů letošního roku zmanipulovaný bohatými lidmi.

 

Američan Bryce Mitchell se krom výkonů v oktagonu proslavil také svými poněkud netradičními názory a slabostí pro různé konspirační teorie. Není to tak dávno, co vyzýval komentátora Joea Roegana, aby si ho pozval do podcastu, kde by mu "logicky" vysvětlil, proč je země placatá, vesmír se otáčí kolem ní a gravitace neexistuje.

Na debatu zatím bohužel nedošlo, naštěstí si ale bojovníka s přezdívkou "Thug Nasty" čas od času někdo pozve na rozhovor a máme tak možnost slyšet, co se mu honí hlavou. Nyní třeba pro Fanatics View vysvětlil, proč je přesvědčen, že měl nedávný superfight Makhacheva s Volkanovskim předem daného vítěze, pokud skončí na body: "Ten zápas byl totálně zfixlovaný, ale Makhachev s sebou prostě přináší peníze ze středního východu. A když přivádíš všechny ty ropné prachy, brácho... Jakože všichni bohatí lidi na světě jsou odtamtud. A já si myslím, že prostě zaplatili rozhodčím."

Jednalo se skutečně o velmi vyrovnaný zápas a Volkanovski měl vyhrát i podle mnoha dalších fighterů, nikdo ale netvrdil, že byl výsledek zaplacený.

"Já vím, že Volkanovski na body vyhrál. Nemyslím si nic, vím, že vyhrál a bylo to cinknuté. Nejsem blbý. Nemůžeš mi tvrdit, že ten zápas nebyl zmanipulovaný. Já to nežeru. Můžeš rozhodčím zaplatit, kolik chceš, ale já vím, že Alexander vyhrál," je přesvědčen Bryce. Australana favorizuje i v následujícím zápase s Yairem Rodriguezem.

Paradoxní je, že Mitchell trénoval pod vedením Jamese Krause, který je vyšetřován kvůli sázkařským podvodům. "Já ho nesoudím. Myslím, že ho využili jako obětního beránka, aby odvedli pozornost od všech těch zmanipulovaných zápasů. V porovnání s tím není to, co udělal on, vůbec nic. Jen ho využili – podívejte se, chytli jsme podvodníka. Ale neudělali nic, je v tom strašná korupce," posteskl si Bryce, který loni v prosinci utrpěl svou první porážku a nyní se připravuje na květnový souboj s krajanem Jonathanem Pearcem. Ten má aktuálně 5 zářezů v řadě a vítězství nad jedenáctým Mitchellem by jej posunulo do nejlepší patnáctky pérové váhy, projít přes tohoto excelentního zemaře ale nebude vůbec jednoduché.

Zdroje:  YouTube Fanatics View

Nejnovější články