Obr z Wisconsinu schytal rychlé TKO. Blíží se jeho konec v UFC?

Obr z Wisconsinu schytal rychlé TKO. Blíží se jeho konec v UFC? Marcos Rogerio de Lima - Ben Rothwell | zdroj: Getty Images

Čtyřicetiletý těžkotonážník Rothwell nezvládl zápas proti de Limovi, k zemi se poroučel už po půl minutě.

Americký bojovník Ben Rothwell sice nikdy nezápasil o titul, ale díky své obrovité postavě (120 kilogramů a 193 centimetrů) patří mezi fanoušky z USA k jednomu z nejoblíbenějších zástupců těžké váhy v UFC. Dnes v noci však schytal od Brazilce Marcose Rogeria de Limy velice rychlý technický knockout a jeho pokračovaní v nejslavnější MMA organizaci na světě nabralo nepříjemné trhliny.

Tento duel ostatně patřil k nejrychlejším, které jsme dnes v noci mohli na turnaji UFC Vegas 42 shlédnout. Rothwell sice udeřil jako první, ale vzápětí schytal hodně nepříjemnou pravou zadní, po které odcouval až k jedné ze stěn klece.

Tam ho de Lima rychle dostoupil a pustil se do něj šílenou kombinací úderů, po které se Rothwell zřítil s krvavým obličejem rovnou na podlahu. Tam už mezi oba borce přiskočil rozhodčí a zápas po pouhých 32 vteřinách ukončil. Neskutečná ofenziva a parádní TKO v podání jihoamerického fightera.

„Tušil jsem, že by to mohl být nepříjemný fight, ale trénoval jsem opravdu tvrdě.  Jsem si vědomý, že umím být hodně rychlý a že dokážu tvrdě zaútočit. Cítil jsem, že by se tohle mohlo stát. Bena naprosto respektuji, ale jsem šťastný, že jsem dokázal takto vyhrát. Děkuji celému UFC a také šéfovi Danovi Whiteovi,“ prohlásil v pozápasovém rozhovoru de Lima, jenž si řekl o pokračování v organizaci.

Jak to bude dále s Rothwellem se dozvíme nejspíše v nejbližších dnech. Vedení UFC bude stoprocentně jednat o tom, zda tomuto americkému pořezovi nabídne nový kontrakt, protože z posledních osmi zápasů schytal hned pět porážek a v jeho věku už se nedá počítat s nějakým výrazným zlepšením. Oficiální verdikt však ještě nepadl.

Zdroje:  Tisková zpráva - UFC

Nejnovější články