Oliveira rozjásal domácí fanoušky. Gordona vypnul po minutě a půl

Oliveira rozjásal domácí fanoušky. Gordona vypnul po minutě a půl zdroj: Profimedia

Na turnaji UFC v Sao Paulu bylo k vidění ukázkové KO. 

Lehká váha. Charles Oliveira patří k domácím mazákům, protože se v Sao Paulu narodil a v UFC má odbojovanou víc než slušnou řádku zápasů. Tento vyznavač tradičního brazilského jiu jitsu měl před dnešním večerem pět výher, kdy povětšinou dokázal své soupeře donutit k prohře škrcením.

Jared Gordon z USA patří také k lepším zemařům. Z BJJ si odnesl hnědý pásek a samotnému MMA se věnuje už od 17 let. Díky ultimátnímu zápasení se zbavil drogové závisloti a našel nový smysl života. V UFC ale zatím těžce doplácí na postoj. Přesto naposledy urval vítězství na body nad Danem Moretem.

A i zde bylo prvních pár vteřin čistě na nohou, Oliveira se ale po půl minutě vrhl po svém soupeři a pokusil se o strh. Gordona se mu sice podařilo pokořit, ale nedostal žádnou šanci připravit submisi a vše se vrátilo do postoje.

Gordon po dobré defenzivě poměrně ožil, ale tím si takříkajíc „vykopal hrob“. Několikrát se sice pokusil o kombinace, ale ty se téměř nepotkaly s cílem a při posledním z pokusů naopak Oliveira v kontru trefil bradu. Další údery už byly de facto navíc, protože se z Gordona stala hadrová panenka a zápas pro něj po těžkém KO skončil.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články