Paulo Costa v novém videu názorně ukazuje, jak bude podle něj vypadat souboj s "běžcem" Adesanyou

Paulo Costa v novém videu názorně ukazuje, jak bude podle něj vypadat souboj s "běžcem" Adesanyou zdroj: Profimedia

Paulo Costa nepřestává bavit fanoušky, tentokrát svému sparring partnerovi obarvil hlavu na růžovo a natočil, jak podle něj bude probíhat souboj s Adesanyou.

Souboj neporažených, tak se přezdívá duelu Israel Adesanya vs. Paulo Costa. Ten je naplánován na UFC 253, které se odehraje 26. září na Bojovém ostrově v Abú Zabí. Zatímco Adesanya plánuje, že "jednoduchého" Costu technicky rozebere, brazilský vyzyvatel si představuje trochu jiný průběh.

Po posledním Adesanyově výkonu v zápase s Romerem se Costa oprávněně obává, že bude muset šampiona po kleci doslova nahánět. Teď tedy zveřejnil video z vlastní dílny, v němž názorně ukazuje, jak bude zápas podle něj vypadat.

"Jsi dokonce lepší postojář než Adesanya, takže si musel některé své schopnosti zapomenout, abys ho mohl pro Paula správě imitovat," chválí Costův trenér v závěru videa sparring partnera, který si dokonce obarvil vlasy na růžovo, aby Adesanyu více připomínal. Každopádně je vidět, že v Brazilcově přípravném kempu vládne dobrá nálada. Zároveň by ale neměl soupeře v žádném případě podceňovat, protože v sázce je pro oba až příliš.

Nejnovější články