Pimblett přímo z nemocnice: S Gordonem chci odvetu!

Pimblett přímo z nemocnice: S Gordonem chci odvetu! Paddy Pimblett po operaci kotníku | zdroj: Getty Images

O tom, že poslední zápas vyhrál, ani v nejmenším nepochybuje, přesto by Paddy Pimblett v odvetě rád ukázal, že to zvládne mnohem přesvědčivěji.

Populární Angličan Paddy Pimblett v UFC zatím nenašel přemožitele, v posledním zápase měl ale namále. Všichni tři rozhodčí ho ale nakonec viděli nad Jaredem Gordonem zvítězit, což někteří zápasníci označili za nejhorší verdikt v dějinách.

A přestože si Pimblett stojí za tím, že vyhrál zaslouženě, rád by všem kritikům zavřel ústa odvetou. Že je jí opravdu posedlý, ukázal ve svém posledním vlogu. Ten mapuje operaci jeho kotníku, který si zranil právě v posledním zápase. Na nemocničním lůžku povídal o tom, jak to ovlivnilo jeho výkon.

"Když jsem Jareda kopnul do nohy, tak to ani pořádně nevyblokoval, a když jsem dal nohu zpátky, tak jsem si říkal: Sakra! To se stalo v prvním kole, během první minuty. Doktoři se mě ptali, jestli jsem tam zápas skončil. A já, že ne, že jsem odjel další dvě a půl kola. Na to oni: Cože? Měl ses posadit na stoličku a rozhodně v tom zápase nepokračovat. Říkám jim: Zbláznili jste se? Myslíte si, že jsem nějaký srab?"

Operace zpřetrhaných vazů si nyní vyžádá několikatýdenní klidový režim a následnou rehabilitaci. Paddy tak vyhlíží návrat do oktagonu až v závěru roku, ideálně právě odvetou s Jaredem.

"Lidi říkají, že si Gordon vedl hodně dobře. To ale bylo jen kvůli tomu, že jsem si zranil kotník, vy blbci. A teď se chová jak ukřivděná malá holka, v každém rozhovoru opakuje, že ten zápas vyhrál. Kámo, Joe Solecki tě porazil a dali ti to 2:1 na body, takže drž pusu," vzkázal Pimblett Američanovi. "Dám si to s ním znovu. Doufám, že porazí Bobbyho Greena, protože mu pak za něj zlomím ruku během prvního kola. Měl jsem s ním boxerský zápas a stejně jsem vyhrál, protože nestojí za nic. Doufám, že tohle uvidí. Jsi obyčejné psí lejno. Neporazils mě, když se mi vedlo nejhůř a tobě nejlíp. A já tě porazil v tvé nejlepší formě, protože jsi nýmand."

Gordon se nyní samozřejmě plně soustředí na zmiňovaný souboj s nebezpečným Greenem, který ho čeká už za necelý měsíc. Reakci na Paddyho poslední vyjádření si ale neodpustil. "Vtipné je, že já jsem si před tím zápasem taky zranil kotník a po něm jsem taky týdny nemohl chodit. Chápu, proč je naštvaný, ví totiž, že jsem vyhrál. Stejně jako zbytek světa." 

Objektivně vzato by měl být Gordon za možnost odvety rád, v UFC působí relativně dlouho a ve 34 letech už se mezi nejlepší v lehké váze patrně neprobije, souboj s Pimblettem by ho ale dostal dostal do záře reflektorů a soudě podle prvního klání by jeho šance na vítězství nebyly malé.

Zdroje:  Paddy the Baddy – Youtube

Nejnovější články