Podívejte se na ty nejlepší momenty z uplynulého UFC turnaje ve zpomalených záběrech

Podívejte se na ty nejlepší momenty z uplynulého UFC turnaje ve zpomalených záběrech Deiveson Figueiredo - Brandon Moreno | zdroj: Profimedia

Uplynulý turnaj UFC 256 byl tím nejpovedenějším za poslední dobu a vy se teď můžete podívat na zpomalené záběry z těch nejlepších akcí.

Uplynulý víkend jsme byli svědky úžasného turnaje UFC 256, na který se bude ještě dlouho vzpomínat. Pořadatelé dali dohromady hodně zajímavé zápasy a v podstatě všichni bojovníci předvedli obdivuhodné výkony. A jak takové MMA na té nejvyšší úrovni vypadá ve zpomaleném režimu, se můžete podívat na tomto podařeném videu:

První zápas turnaje odstartoval ještě nedávno nejmladší zápasník UFC, Chase Hooper, proti kterému se postavil Peter Barret. Hooper je především skvělý grappler a poté, co jej Barret 2 a půl kola přebíjel v postoji, se mu podařilo zápas zvrátit dobrým heel hookem, kterým dokázal svého soupeře odplácat.

Vyzdvihnout je třeba také výkon Rafaela Fizieva, který na konci prvního kola knockoutoval Renata Moicana krásnou kombinací završenou tvrdým levým hákem, po kterém šel Moicano na zem. Fiziev si tak započítal další výhru v řadě a vysloužil si i bonus za výkon večera.

Následoval souboj veterána Cuba Swansona, který i přes obdržené tvrdé lowkicky dokázal ve druhém kole svého soupeře Daniela Pinedu knockoutovat tvrdým direktem.

Skvělými výkony pokračovala i hlavní karta, kterou zahájil Junior dos Santos proti Cirylu Ganeovi. Bohužel se legendární Brazilec nedokázal dostat do tempa a ve druhém kole jej Gane „nahulil“ tvrdým jabem a poslal jej na zem ještě tvrdším loktem, po kterém byl zápas ukončen.

V dalším zápase vytáhl naprosto nevídaný knockout Kevin Holland, který ze země trefil jednoho z nejlepších grapplerů v UFC, „Jacarého“ Souzu a bohužel tak dost možná ukončil jeho kariéru v UFC.

Ronaldo Souza - Kevin Holland Ronaldo Souza - Kevin Holland | zdroj: Profimedia

Skvělý souboj obstaraly i zástupkyně něžnějšího pohlaví. Mackenzie Dern po velice vyrovnané a tvrdé bitvě porazila na body Virnu Jandirobu a prodloužila tak sérii svých vítězství.

Následoval zápas, na který se těšili všichni skalní fanoušci. Charles Oliveira dokázal, že je s ním třeba počítat v souboji o titul, když totálně přejel Tonyho Fergusona. V prvním kole mu navíc málem zlomil ruku ukázkovým armbarem, ale Tony Ferguson odmítl odklepat a zápas šel nakonec k bodovým rozhodčím. Ti ale po dominantním výkonu Oliveiry neměli moc těžké rozhodování a Oliveira se tak dostal na 3. příčku v žebříčku velice našlapané lehké divize.

Charles Oliveira vs Tony Ferguson Charles Oliveira láme ruku Tonymu Fergusonovi. I přesto Ferguson odmítl odplácat. | zdroj: Profimedia

Hlavní zápas večera byl už jen pořádnou třešní na skvělém dortu. Brandon Moreno a Deiveson Figueiredo se postarali o jednu z nejlepších bitev tohoto roku, když vydrželi neskutečné rány a oba ukázali obrovské srdce. Zápas skončil remízou a my se můžeme těšit na slíbenou odvetu, která má laťku nasazenou hodně vysoko.

Zdroje:  UFC

Nejnovější články