Podívejte se na ty nejšílenější „spinning“ knockouty v dějinách UFC

Podívejte se na ty nejšílenější „spinning“ knockouty v dějinách UFC Edson Barboza dává KO Terrymu Etimovi | zdroj: Profimedia

Techniky z otočky jsou velice nepředvídatelné a hodně silné. A když se to povede, jde soupeř většinou na zem.

UFC nedávno vydalo sbírku těch nejlepších knockoutů z otočky. Podívejte se na ta nejlepší ukončení zápasu v podání Uriaha Halla, Johnnyho Walkera, Paula Feldera, Dong Hyun Kima, Renana Baraa a dalších.

Tzv. „spinning“ techniky využívají sílu rotace celého těla (ještě více než při klasických kopech a úderech) a jejich síla může být opravdu ničivá. Video není úplně zaměřeno na publikum s citlivější povahou a připravte se na to, že uvidíte několik velmi tvrdých KO. Na klidu vám může přidat fakt, že všichni zápasníci nakonec přežili a neodnesli si žádná trvalá zranění (ale pár mozkových buněk asi přece jen v některých případech zemřelo).

 

Zajímavé je, že UFC úplně zapomnělo na asi nejlepší KO z otočky (a možná i vůbec) v podání Edsona Barbozy, který se opravdu "stavil jenom na otočku" a naprosto vypnul svého soupeře Terryho Etima. My jsme na něj nezapomněli a tak se na něj můžete podívat tady:

Zdroje:  UFC

Nejnovější články