Spencer předvedla neskutečnou demolici a svojí soupeřce nedarovala ani kolo

Spencer předvedla neskutečnou demolici a svojí soupeřce nedarovala ani kolo Felicia Spencer | zdroj: Profimedia

Zarah Fairn Dost Santos nebyla pro Felicii Spencer velkou překážkou, duel trval necelé čtyři minuty. 

Ženská pérová divize. Kanaďanka Felicia Spencer si dost dlouho držela, i díky svojí skvělé zemi, ve svojí kariéře neporazitelnost. První porážku ochutnala až v posledním zápase, kdy byla nucená se po tříkolové bitvě poklonit Cris Cyborg.

Francouzka Zarah Fairn dos Santos sice prohrála ve své kariéře už třikrát, ale ze šedé myšky se postupně začala vytvářet neskutečně agresivní postojářka, která si jde pro vítězství na hranici velikého risku.

A paradoxně byla na nohách lepší Spencer. Ta zavzpomínala především na svou kickboxerskou minulost a hned od začátku vysílala jeden úder za druhým. Fairn se se sice postupně osmělila a dostala se do pár úspěšných kontrů, ale po minutě a půl souboj radši převedla do klinče, který se snažila udržet co nejdelší dobu. Spencer ji nicméně přetlačila a předvedla úspěšný takedown.

Na zemi se Spencer téměř okamžitě dostala do plného mountu, ze kterého posílala další údery na hlavu své soupeřky. Fairn se sice dokázala krátký čas bránit, ale pak už se jednalo o absolutní popravu. Spencer k ranám pěstí přidala ještě lokty a Francouzku systematicky a těžce ničila. Rozhodčí nechal tuto demolici trvat překvapivě téměř minutu, ale nakonec duel ukončil ve prospěch Spencer, která se tak hodně přiblížila titulovému zápasu.

Vítěz: Felicia Spencer -TKO - 1. kolo 3:37

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články