"Pokud půjde můj syn do UFC, nakopu Dana Whiteovi zadek," pohrozil Mayweather senior

"Pokud půjde můj syn do UFC, nakopu Dana Whiteovi zadek," pohrozil Mayweather senior zdroj: Profimedia

Notnou dávku otcovství vzbudily ve Floydu Mayweatherovi Sr. spekulace, že by jeho slavný boxerský syn zkusil MMA.

Jméno Floyd Mayweather Jr. asi netřeba mnoho představovat, obzvláště ne na stránce o bojových uměních. Jeden z nejlepších, teď už bývalých, boxerů na světě, kterému i ve sportovním důchodu každý rok přitékají na účet částky pohybující se okolo sto milionů dolarů, je absolutní legendou. A podle časopisu Forbes i letos nejlépe vydělávající.

Zdá se ale, že jen sedět v doma, v teplém křesílku a v papučích, mu nesedí, protože nedávno oznámil, že se v roce 2020 vrací do světa boxu. To ale zase není taková nečekaná bomba. Co je ale více zajímavé, je, že byl nedávno viděn na basketbalovém zápase se samotný šéfem UFC Danou Whitem, a sám potom potvrdil, že spolu něco připravují.

Okamžitě se vyhrnula vlna spekulací, o které si můžete přečíst v jednom z našich článků. O těch se také dozvěděl boxerův otec, Floyd Mayweather Sr., a vůbec ho nepotěšily. Především ta, že by se jeho syn mohl objevit v MMA. „Normálně spolu mluvíme, ale tohle jsem od něj neslyšel,“ prozradil pro YouTube kanál FightHubTV.

„A rozhodně nechci aby to dělal... není to to samé, co box. Prostě si myslím, že není. Pravdou je, že Floyd dokáže plno jiných věcí, ale pak jsem slyšel, že by někde vyprávěl něco o tom, že by vlezl do... jak že se ta věc jmenuje?“ Redaktor mu na to odpověděl, že oktagon. „Ne, prostě si myslím, že je lepší MMA nedělat,“ dokončil svůj názor na smíšená bojová umění Mayweather Sr.

Na konci rozhovoru přišel na přetřes také Dana White, kterému šestasedmdesátiletý muž napůl žertovně pohrozil. „Myslíte si, že Floyd něco takového vezme?“ optal se nejdříve s ironickým úsměvem. „Já si to nemyslím, protože jestli ano, tak tam půjdu a nakopu Dana Whiteovi prdel! Sakra že jo. Aby ho přešly myšlenky na blbosti. Floyd je sice dospělý muž, ale o tohle bych se, jako ten starší, postaral já sám.“

Zdroje:  Fight HUB TV , tisková zpráva

Nejnovější články