„Polibte mi…!“ Britský Otesánek z UFC vyšpulil na hatery zadek poté, co proti všem předpokladům udělal váhu

„Polibte mi…!“ Britský Otesánek z UFC vyšpulil na hatery zadek poté, co proti všem předpokladům udělal váhu V kleci soupeře poráží, s jídlem ale Paddy prohrává na plné čáře. | zdroj: Profimedia

Zhubnout na zápas 21 kilogramů není jen tak, ale Paddy „The Baddy“ Pimblett to dokázal a všem, kteří mu nevěřili, poslal jasný vzkaz.

Britský bojovník Paddy „The Baddy“ Pimblett se v UFC zatím ukázal jen dvakrát, ale už teď se z něho stává velká hvězda. Bojovník s účesem jako za časů Beatles, šíleným liverpoolským přízvukem, velkou upřímností a především neskrývanou láskou k jídlu k sobě přitahuje pozornost nejen díky svým bojovým schopnostem, ale i svým kontroverzním vystupováním.

Dnes Paddy navážil požadovanou hmotnost pro zápas v lehké váze (70,3 kg), na čemž by normálně nebylo nic zvláštního, ale právě jeho možná až chorobná závislost na jídle z toho dělá pro někoho nečekanou událost. Paddy totiž nemá ohledně jídla příliš silnou vůli a obžerství propadá ihned po zápase. 

Naposledy, když v březnu vyhrál nad Rodrigem Vargasem, jsme jej mohli už na tiskové konferenci vidět, jak do sebe tlačí pizzu a na otázky sotva stíhal mezi žvýkáním odpovídat. Mimo zápasové kempy se Paddy v jídle zkrátka vůbec neomezuje a jeho denní příjem prý dosahuje kolem 10 tisíc kalorií. Podle toho taky britský Otesánek „nakynul“ a přibral neuvěřitelných 21 kilogramů, takže před přípravným tréninkovým kempem vážil přes 91 kg.

Paddymu to však vůbec nevadilo a byl na svoji „vanu“ patřičně pyšný. „Raději budu tlustý a šťastný, než vysekaný,“ prohlásil liverpoolský jedlík. Spousta lidí mu ale vůbec nevěřila, že po takovém obžerství dokáže shodit zpět do lehké váhy. Paddy se jim vysmíval tehdy a vysmál se jim i při vážení, přičemž jim tam neukázal jen svůj úsměv. Poté, co navážil požadovaných 156 liber, prohlásil:

„Pro každého, kdo se mi snažil nadávat, že jsem tlustý a říkal, že neudělám váhu nebo že podělaně vycouvám ze zápasu… polibte mi pr*el!“ přičemž se k publiku otočil zády, stáhl si trenky a plácl se do teď už podstatně hubenějšího pozadí.

Bývalému šampionovi organizace Cage Warriors v pérové váze tak nic nebrání, aby splnil svůj slib a soupeři Jordanu Leavittovi „urval hlavu“ a pak „zadřepoval“ na jeho obličeji. Mezi oběma bojovníky to před zápasem trochu vřelo, především poté, co Leavitt řekl, že Paddyho knockoutuje a následně nad ním „zatwerkuje“. To se pochopitelně Paddyho trochu dotklo a oheň byl na střeše.

Při oficiálním staredownu si pak britský jedlík z amerického soupeře vystřelil, když mu podával ruku, ale na poslední chvíli s ní těsně ucuknul.

Ať už britského Otesánka milujete nebo nenávidíte, jisté je, že Paddy „The Baddy“ na sebe umí upoutat pozornost a přitáhnout diváky. Jeho zápas bude k vidění dnes (sobota) po 9. hodině večer.

Zdroje:  mmafighting.com

Nejnovější články