Policie zveřejnila video ze zatčení Jonese. "Zabte mě!" vyzýval strážníky, pak dal hlavičku autu

Policie zveřejnila video ze zatčení Jonese. "Zabte mě!" vyzýval strážníky, pak dal hlavičku autu Jon Jones | zdroj: Profimedia

Promarněný talent, i tak lze mluvit o Jonu Jonesovi, který bohužel v posledních letech více než v oktagonu bojuje se zákonem a vlastní hlavou.

Jon Jones je mnohými označován za nejlepšího bojovníka v dějinách MMA. Přestože ho ale v oktagonu nikdo porazit nedokázal, mimo něj čas od času prohrává boj sám se sebou. Naposledy se tak stalo v září jen pár hodin poté, co byl uveden do síně slávy za nezapomenutelnou bitvu s Gustafssonem.

Ačkoliv při děkovné řeči hýřil úsměvy a vyzdvihnul také pozitivní vliv své snoubenky, právě ta na něj byla později nucena zavolat policii, když se na hotel vrátil v značně podnapilém stavu, což vyústilo v hádku a údajně i domácí násilí.

Policie nyní zveřejnila video ze zatýkání. "Tohle je tak ponižující, dnes jsem byl uveden do síně slávy a vy mě takhle zatknete za to, že jsem šel po ulici?" spílá na něm Jones strážníkům, jednoho z nich pak označí za "zas***o nerda", kterého nenávidí. "Zatknete mě zrovna během mé velké noci jen proto, že jsem velký a černý. A co jsem udělal, strážníku nerde?"

"Držte mě, ubližte mi a zabte mě," křičí Jon ve zveřejněném záznamu na strážníky. "Černý chlap nesmí pít?" ptá se jich pak. "Byl jsem zvolen do síně slávy a tohle za to dostanu?" pokračuje. O chvíli později hlavou vší silou praští o kapotu auta, načež ho policisté raději posadí dovnitř a snaží se jej slovně uklidnit.

Incident pro Jonese vyústil v pokutu, soud mu také nařídil navštěvovat kurzy zvládání hněvu. Zákaz vstupu následně dostal také do své dnes již bývalé domovské tělocvičny Jackson Wink Academy. Jon poté oznámil, že dává alkoholu definitivně sbohem a našel si nové působiště (občas zajede na trénink také k Henrymu Cejudovi, kde se měl setkat i s Procházkou). Doufejme jen, že mu odhodlání vydrží a co nejdříve se ukáže v oktagonu UFC, kde by rád zabojoval o titul těžké váhy. 

Zdroje:  Las Vegas Review

Nejnovější články