„Pro peníze to nedělám,“ říká Conor McGregor a chce mít brzy další zápas

„Pro peníze to nedělám,“ říká Conor McGregor a chce mít brzy další zápas Conor McGregor | zdroj: Profimedia

Slavný irský bojovník se rozpovídal o svých plánech do budoucna. Máme se prý na co těšit.

 

Conor McGregor ještě před zápasem s Cowboyem Cerronem svým fanouškům sliboval, že v roce 2020 bude aktivní a že chce mít alespoň 3 zápasy.

Plány mu (stejně jako všem ostatním) nepochybně zkomplikovala aktuální pandemie, ale Conor už vyhlíží lepší zítřky a říká, že fanoušci dostanou pořádný zápas velice brzy.

V posledních měsících se hodně spekuluje o případném soupeři, kterým by snad mohl být Justin Gaethje, o kterém se jako o ideálním soupeři pro Conora vyjádřil i jeho trenér John Kavanagh, který by tento duel přivítal.

Sám Conor se pro svého příštího soupeře ještě nerozhodl, ale podle něj to není důležité. Chce především ukázat pořádnou show:

„Co nechtějí fanoušci, a upřímně ani bojovníci, je nudný zápas nebo nudné akce, které se odehrávají před zápasem,“ řekl McGregor serveru Bleacher Report. „Já si užívám každý aspekt zápasu a fanoušci si zaslouží vidět a slyšet mé opravdové já. Chtěl bych fanouškům dopřát potěšení a vyhrát pro ně a pro moji rodinu. Jsem ochotný bojovat s kýmkoliv a dokazuji to pořád dokola. Hledám pořádnou rvačku, jinak o to nemám zájem.

„Pro peníze to nedělám. Jsem bohatý muž a moje děti a jejich děti budou v pohodě. Miluju boj. Hodně jsem se toho naučil, když jsem boxoval v Crumlinu, kde jsem vyrůstal a prostě ten sport miluju a proto ho dodnes dělám.“

„V oktagonu mě uvidíte už brzy a taky si brzy zaboxuju. Budete muset být ještě chvíli napnutí, ale věřte mi – bude to stát za to. Bavit moje fanoušky je pro mě hodně důležité.

Conor McGregor Conor McGregor | zdroj: Profimedia

McGregor přiznal, že v zápase s Khabibem neměl motivaci a nebyl na zápas s ním připravený. To se prý změnilo a Conor teď nemá o motivaci nouzi.

„Prostě jsem nebyl stoprocentně připravený. To dokazuje, že v boji se může stát cokoliv. Můžete ale věřit, že určitě neudělám tu samou chybu znovu.“

„ Teď jsem hladový. Hladový, jako muž, který týdny nejedl. Když se na něco zaměřím, není nic, co bych nedokázal. Je to síla víry, která dělá opravdové vítěze.

McGregor se stal vzorem pro mnoho mladých bojovníků a sportovců. I přestože není žádným beránkem a svým chováním jde často za hranu, toho, co by se dalo považovat za vzorové chování, je pro hodně fanoušků inspirací.

„Není lehké být pod drobnohledem veřejnosti, ale jsem rád v kontaktu s lidmi, dává mi to energii. Plánuju být na očích ještě hodně dlouho – v oktagonu, boxerském ringu i mimo moji zápasnickou kariéru,“ říká odhodlaně irská superstar.

Zdroje:  mmajunkie.com

Nejnovější články