Rakič dostal, co si zasloužil. Blachowicz chválí Procházku, proti Pereirovi by teď ale radši viděl Ankalaeva

Rakič dostal, co si zasloužil. Blachowicz chválí Procházku, proti Pereirovi by teď ale radši viděl Ankalaeva Jan Blachowicz o souboj s Procházkou hodně stál, teď je zklamaný | zdroj: Profimedia

Polský bijec Jan Blachowicz se sice do boje nevrátí dříve než na konci roku, dění ve své divizi ale bedlivě sleduje a než se vrátí, rád by Pereiru viděl obhajovat proti Magomedu Ankalaevovi.

Jméno Jan Blachowicz sice nalezneme na čtvrté příčce polotěžké váhy UFC, do dění v divizi teď ale dlouhou dobu nezasáhne, přišel totiž o velkou část své pověstné síly, a tak se rozhodl vyřešit dlouholeté problémy s rameny a obě si nechal operovat. 

Dění ve své divizi ale samozřejmě bedlivě sleduje. Šampion Pereira ho prý překvapil, jak rychle dokázal Hilla knockoutoval. Neunikl mu ani souboj Procházky s Rakičem. V rozhovoru pro Fanatics View se pozastavil nad slovními útoky ze Srbovy strany. "Nevím, co tím sledoval. Možná ho chtěl psychicky zlomit, ale nemyslím si, že můžete Jiřího zlomit. Je to šíleně zábavný bojovník, v dobrém smyslu. Takže si Aleksandar zvolil tenhle způsob trashtalku a dostal, co si zasloužil," prohlásil s potutelným úsměvem.

Pro českého samuraje měl jen slova chvály. "Předvedl velmi dobrý výkon. Myslím, že Rakič to chtěl vyhrát až moc, dal všechno do prvního kola a viděli jsme, že ve druhém byl trochu unavený. A Procházka toho využil. První kolo bylo velmi dobré a tvrdé z obou stran, ale jak už jsem říkal, Jiří má šílený styl a ví, jak ho využít. A to udělal ve druhém kole – viděl, že je Rakič unavený, a tak ho prostě ukončil."

I tak by si ale podle Jana měl Procházka na další titulovou šanci počkat. "Chci vidět Pereiru proti Ankalaevovi, protože je to teď pro něj ten nejtěžší soupeř, když jsem mimo hru. Rád bych ten zápas viděl, a pak může jít do těžké váhy, ale až se vrátím, tak mi musí dát odvetu," míní. V této věci připomněl, že jejich první zápas skončil velmi těsně a sám se považuje za vítěze. "Navíc každého kromě mě knockoutoval, takže věřím, že až se vrátím, budu s ním moci ještě jednou bojovat." To ale určitě nebude dřív než na konci roku, polský ranař teď totiž podle svých slov může pouze běhat a jezdit na kole.

Zdroje:  YouTube Fanatics View

Nejnovější články