Šampionky Nunes a Peña budou novými trenérkami reality show TUF, sezónu zakončí třaskavou odvetou

Šampionky Nunes a Peña budou novými trenérkami reality show TUF, sezónu zakončí třaskavou odvetou Julianna Peňa - Amanda Nunes | zdroj: Profimedia

Amanda Nunes a Julianna Peña povedou své svěřence a svěřenkyně za smlouvou v UFC, poté si to znovu rozdají o titulový pás bantamové váhy.

Závěr loňského roku přinesl jedno z největších překvapení v historii UFC. Až do 11. prosince byla brazilská bojovnice Amanda Nunes naprosto dominantní dvojnásobnou šampionkou a Julianna Peña pro ni měla být jen další potravou v bantamové divizi. Američanka se však vzepřela veškerým odhadům a analýzám a zcela šokujícím a dominantním způsobem si po submisi ve druhém kole dokráčela pro nejcennější trofej.

Ihned po tomto duelu se samozřejmě začalo mluvit o odvetě, jež už je po dnešní noci víceméně jasnou záležitostí. Server ESPN na svém twitterovém účtu v noci odhalil, že Nunes a Peña se staly trenérkami pro jubilejní 30. ročník reality show The Ultimate Fighter, která na konci letošního roku vyústí v jejich druhý titulový zápas.

Nejdříve ale dostanou své týmy složené ze čtyř bojovníků z těžké váhy a čtyř bojovnic z muší váhy a svým nadějným svěřencům se budou snažit předat zkušenosti, které by jim mohly pomoct dostat se až na vrcholek turnajového pavouka. Finále TUF je totiž počítáno jako plnohodnotný zápas UFC a vítězovi je posléze zpravidla od organizace nabídnuta profesionální smlouva.

A že se bojovníci po triumfu v TUF neztratí už historie několikrát naprosto prokázala. Soutěž totiž vyprodukovala hned několik pozdějších šampionů, mezi kterými jsou například Rashad Evans, Michael Bisping, T. J. Dillashaw nebo Kamaru Usman. Natáčení nové série by mělo začít zhruba v polovině února a do té doby budou představeni také samotní aktéři.

Můžeme se tak rozhodně těšit na zajímavé zápasy, které zakončí hodně vyhecovaný titulák. Peña bude stoprocentně dělat vše pro to, aby dokázala, že její zisk šampionského pásu nebyl pouhou náhodou a Nunes už jistě vypracovala plán pomsty, který by ji mohl dovést až zpátky na trůn, kde brazilská lvice konstantně seděla téměř pět let.

Zdroje:  Twitter ESPN MMA

Nejnovější články