Šílené! Fanoušek vyhrožoval manželce UFC bojovníka, že ho zabije a zakope v poušti, pokud zvítězí

Šílené! Fanoušek vyhrožoval manželce UFC bojovníka, že ho zabije a zakope v poušti, pokud zvítězí Sean Brady s manželkou | zdroj: Profimedia

Na nepřející komentáře se asi dá zvyknout, americký fighter Sean Brady se ale před posledním zápasem potýkal s individuem, které mu skrz jeho ženu vyhrožovalo fyzickou likvidací.

Pryč jsou časy, kdy bojové sporty sledovala jen úzká komunita lidí, z nichž většina sama aktivně trénovala. Z MMA se stal fenomén, který přitahuje pozornost široké veřejnosti. Nárůst popularity sice zápasníkům přinesl vyšší výdělky, zároveň s sebou ale také přivedl nenávistné fanoušky, kteří naprosto postrádají jakýkoliv respekt.

Své o tom ví Sean Brady, který před turnajem UFC 280 čelil výhružkám smrtí. Nejmenovaný "fanoušek" mu sliboval, že pokud v Abú Dhabí zvítězí nad jeho oblíbencem Belalem Muhammadem, tak ho zabije a zakope v poušti.

Pokud by zpráva přišla samotnému Bradymu, zřejmě by výhružku ignoroval, jenže anonym kontaktoval skrz sociální sítě jeho ženu a ta ji pochopitelně nebrala na lehkou váhu. Nakonec se ale naštěstí nic nestalo, možná i kvůli tomu, že Sean poprvé v kariéře prohrál a Muhammad po dlouhých letech získal vítězství na TKO.

"Opravdu jsem si vždycky myslel, že zůstanu neporažený, ale v některých ohledech cítím uvolnění a možná jsem právě tohle potřeboval, abych se stal tou nejlepší verzí sama sebe. Bolest, kterou teď mám v srdci, je strašná, pálí mě, ale nakonec jsem v pořádku, moje rodina je zdravá a vím, že se vrátím ještě silnější. Musím udělat nějaké změny a vystoupit ze své komfortní zóny," rozepsal se o své první porážce Brady a následně přidal vzkaz nepřejícníkům: "Pokud o mě chcete říct něco ošklivého, řekněte to mě. Lidi, kteří se nadále posmívají mé ženě, jednoho dne dostanou, co si zaslouží."

"Tihle fanoušci jsou póvl. Nechápejte mě špatně, jsou i skvělí fanoušci, ale pak tady jsou tihle lidi s falešnými profily, kteří vám píšou po zápasech. Přečetl jsem si třeba zprávu, že jsem kus h**na. Prostě vám napíšou ty nejšílenější věci," postěžoval si pak ještě v pořadu The MMA Hour. "Já se tím nenechám rozhodit. Ale moje žena je zdravotní sestra, jen se stará o lidi, a lidi ji vyhrožují, nadávají jí. Napište mně, nepište mé manželce, obzvlášť pokud jsi chlap, pak jím teda buď a řekni to přímo mně, ne mojí ženě, protože ta by vás asi mohla zmlátit."

Talentovaný americký bojovník si uvědomuje, že podobné zprávy a komentáře píšou většinou frustrovaní jedinci, kteří nenávidí své vlastní životy a dokážou jen útočit pod ochranou anonymity internetu. "Je mi jich skoro líto, ale zároveň bych jim nejradši pořádně nafackoval," přiznal.

Zdroje:  The MMA Hour

Nejnovější články