Skvělá ukázka thajského klinče v MMA. Mike Rodriguez uspal polského karatistu tvrdým loktem

Skvělá ukázka thajského klinče v MMA. Mike Rodriguez uspal polského karatistu tvrdým loktem Mike Rodriguez trefuje svým loktem Marcina Prachnia | zdroj: Profimedia

Marcin Prachnio nedokázal najít odpověď na profesorský výkon Mika Rodrigueze a dostal další KO v prvním kole.

Skvělý výkon předvedl Mike Rodriguez, který v zápase v polotěžké divizi knockoutoval svého soupeře, polského karatistu Marcina Prachnia hned v prvním kole.

Marcin Prachnio začal dělat Kyokushin karate ve 12 letech, poté, co 3 roky přemlouval rodiče, aby jej tam přihlásili. Nakonec se z něj stal několikanásobný mistr Polska a také vícemistr Evropy. V roce 2013 začal se svojí kariérou v MMA a dařilo se mu i tam. Vyhrál titul v organizaci Final Fight Championship a následně se přesunul do prestižní asijské organizace ONE Championship, kde vyhrál čtyři zápasy, z toho 3 v prvním kole na KO.

Poté o něj projevilo zájem UFC, ale tam už se mu tolik nedařilo. Prohrál 2 zápasy v prvním kole na KO a teď chtěl proti Mikovi Rodriguezovi ukázat, že má na víc, a že patří do UFC.

Jenže proti němu stál Mike Rodriguez, který sám potřeboval vyhrát. Rodák z Bostonu se do UFC dostal v roce 2017 přes show Dana White’s Contender Series, ve které vybírá talenty do UFC sám šéf Dana White. V UFC si odbyl 4 zápasy, z nichž dva prohrál, jeden vyhrál a jeden prohrál, ale kvůli dopingu jeho soupeře byl výsledek změněn na „no contest“. Taky Rodriguez měl tedy co dokazovat a nakonec se mu to povedlo.

Zápas netrval moc dlouho, po počáteční oťukávané šli oba borci do klinče u klece, kde se začali přetahovat. Jenže Rodriguez svázal Prachnia do thajského klinče a využil své výškové převahy. Začal jej trefovat tvrdými koleny do hlavy, které kombinoval s krátkými, ale tvrdými lokty. Prachnia si s tímto typem klinče moc nevěděl rady a za chvíli dostal od Rodrigueze loket, který už nedokázal pobrat. Spadl na zem a Rodriguez dvěma ranami navíc zpečetil svoji výhru:

Marcin Prachnio tak má teď 3 prohry za sebou, všechny 3 v prvním kole a na KO. To není úplně dobrá vizitka a pokud od UFC ještě dostane šanci zápasit, další zápas už by měl vyhrát.

Zdroje:  UFC

Nejnovější články