Skvělý způsob, jak odejít. Reakce bojovníků na poslední zápas "Nemilosrdného". Jen McGregor nevěří

Skvělý způsob, jak odejít. Reakce bojovníků na poslední zápas "Nemilosrdného". Jen McGregor nevěří Robbie Lawler zakončil kariéru parádním knockoutem | zdroj: Profimedia

Sladký KO vykřičník na závěr. Přesně tím uzavřel svou více než dvacetiletou zápasnickou kariéru tvrďák Robbie Lawler. Jeho kolegové mu vyjádřili respekt, jen McGregor zapochyboval.

38 vteřin, jen tolik potřeboval Robbie Lawler k tomu, aby zvítězil ve svém 47. profesionálním MMA zápase. Další už nejspíš nepřidá, už předem ohlásil, že odejde do důchodu. A měnit to nechtěl ani po zápase. Důvod? Náročnou přípravu na zápasy už prý jeho tělo nesnáší moc dobře. Nezbývá tedy, než mu alespoň symbolicky poděkovat za všechny bitvy, které nám v oktagonu předvedl.

Pochval a vyjádření respektu se mu dostalo i od spousty kolegů a bývalých soupeřů.

"Wow! Absolutní legenda! Gratuluji, Robbie." Bryan Barberena

 

"Jsem rád, že jsem nemrkal. Wow!" Walt Harris

 

"Bylo mi ctí sdílet s legendou oktagon. Šťastný důchod." Rafael dos Anjos

 

"Takhle se končí kariéra." Chito Vera


"To je ale způsob, jak to ukončit. Nemilosrdně! Užij si důchod, kámo." Max Holloway

 

"Wow, jediný způsob, jak může Robbie odejít, je… násilný!" Belal Muhammad

 

"Nezvládl bych to napsat líp než šampion. Gratuluji." Terrance McKinney

 

"Děkuji vám MMA bohové. Nejoblíbenější zápasník všech dob odchází podle svého. Jsem rád za jednoho z těch dobrých chlapíků v tomhle sportu. Gratuluji k obdivuhodné kariéře." Damien Brown

 

"Wow! Nemilosrdný!" Dustin Poirier

 

"To je pekelně cool. Skvělý způsob, jak ukončit kariéru." Sodiq Yusuff

 

Conor McGregor na Twitteru sdílel příspěvek o konci Lawlerovy kariéry s komentářem: "Zpět na konci roku." Je možné, že mu jeho predikce vyjde, Robbie totiž na pozápasové tiskovce uvedl, že v trénování bude samozřejmě pokračovat. A s přihlédnutím k výkonu, který podal, je možné, že mu bude bojování časem chybět, anebo se nechá zlákat na lákavou nabídku třeba k boxerskému utkání?

Zdroje:  Twitter

Nejnovější články