Slavní bojovníci reagují na Smithovu facku na Oscarech

Slavní bojovníci reagují na Smithovu facku na Oscarech Herec Will Smith udeřil při předávání Oscarů komika Chrise Rocka. | zdroj: Profimedia

Herec Will Smith napadl při předávání Oscarů komika Chrise Rocka, což neušlo ani osobnostem ze světa bojových umění.

Noční předávání zlatých sošek Oscar, udílených Americkou akademií filmového umění a věd, doprovodil velice kontroverzní moment. Komik Chris Rock si při vyhlašování vítěze jedné z kategorií totiž začal dělat legraci z manželky Willa Smithe, která trpí tzv. alopecií neboli samovolným vypadáváním vlasů, a se zlou se potázal.

Známý americký herec si to za ním totiž nakráčel rovnou na pódium a vlepil mu pořádnou facku. Tento okamžik samozřejmě během několika minut obletěl celý svět a v internetových diskuzích velice ožehavým tématem. Se svou troškou do mlýna přišla i řada osobností ze světa bojových umění, kteří incident okomentovali na sociálních sítích.

Šéf UFC Dana White byl například z celé situace nadšený a pochválil komika, že po takovém úderu nepadl k zemi. „KONEČNĚ je zase předávání Oscarů show, kterou se vyplatí sledovat,“ napsal. „A Chris Rock teda má bradu.“

Ex-šampion polotěžké a těžké váhy UFC a nynější komentátor Daniel Cormier prozradil, že ho po dlouhé době něco udivilo. „V dnešních době mě těžko něco překvapí, ale sledovat Willa Smithe, jak dává Chrisi Rockovi facku, je velice překvapivé. Vlastně mě udivuje, že se to stalo. Mohli jste vidět okamžik, kdy se Will začal cítit zneuctěný."

Bývalého nejlepšího muže UFC Jona Jonese potěšilo chování obou aktérů. „Sledujete někdo Oscary? Will Smith je za tohle gangster. A Chris Rock se díky způsobu, jak poté pokračoval, projevil jako naprostý profesionál.“

Nynější král těžké váhy UFC Francis Ngannou si z inkriminovaného momentu rovnou udělal meme, ve kterém se vysmál všem kritikům, jež v minulosti pochybovali o jeho zápasnických schopnostech. „Ano, ale Ngannou neumí wrestli-,“ napsal k fotce.

Marlon Vera ve svém prvním tweetu nejprve pochválil Willa Smithe a v následném už sdílel koláž, do které místo hercovy hlavy vložil fotku Nathana Diaze a do popisku napsal: „209 je v domě,“ čímž odkazoval na číselný kód amerického Stocktonu, který legendární bojovník často používá.

Komentářů na Twitteru bychom našli samozřejmě o dost více. V závěru rozhodně stojí za zmínku například další bývalý šampion a nynější komentátor UFC Michael Bisping, jenž Smithe označil za „zatracenou legendu,“ nebo Jared Vanderaa, který si udělal legraci z nedávného pouličního konfliktu mezi Jorgem Masvidalem a Colby Covingtonem a vzkázal jim, že by si měli dělat poznámky.

Zdroje:  Twitter

Nejnovější články