Smith chce po likvidaci Gustsafssona znovu zkusit pokořit Jonese

Smith chce po likvidaci Gustsafssona znovu zkusit pokořit Jonese Anthony Smith | zdroj: Profimedia

Ještě ani nedozněly prvotní emoce po ukončení kariéry Gustafssona a Smith už čelil palbě otázek od novinářů.

Anthony Smith udělal v UFC pořádně rušno svým nečekaným vítězstvím nad Alexanderem Gustafssonem a na tiskové konferenci sdělil své dojmy ze zápasu a plány do budoucna. S těmi byl ze začátku trochu vyhýbavý. "Teď se chystám dát si chvíli pauzu a pak uvidíme, jak to bude v budoucnu vypadat. Teď si půjdu lehnout, bude se mi spát hodně dobře, protože jsem šťastný. Ale musíme některé věci zlepšit, pořád v mém výkonu byly věci, které jsem neudělal, ačkoliv jsem chtěl."

Po naléhání novinářů přece jen něco prozradil: "Řeknu vám to, co jsem řekl Jonovi Jonesovi,: 'Uvidíme se znova.' To je můj cíl - znovu bojovat s Jonem. Chci znovu získat šanci na titulový zápas. Moje comebacky, moje návraty po zraněních... Nebyl bych tady, kdybych nechtěl pokořit Jona Jonese."

Smith se vrátil i k souboji s Gustafssonem a snažil se ho alespoň na dálku utěšit. "Myslím, že je to pro mě aktuálně největší vítězství mojí kariéry. Jsem prostě hrdý na to, co jsem dokázal v posledním fightu. Normálně tohle bojovníci po prohraném titulovém zápase nezvládnou. Zároveň ale doufám, že Alex nebere prohru se mnou jako něco super negativního. Vím, že někteří lidé těžko snáší, že jsem na vrcholu, ale nemyslím si, že porazit ho, je důkázem, že už na tu soutěž nemá a už nikdy nebude dobrý.  Nikdy jsem ho nechtěl odepsat. Doufám, že se na to dívá stejně."

Na tiskovou konferenci, respektive část se Smithem se podívejte níže.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články