Snový příběh fanouška, na šéfa UFC udělal takový dojem, že dostal práci matchmakera

Snový příběh fanouška, na šéfa UFC udělal takový dojem, že dostal práci matchmakera Laura Sanko a Dana White | zdroj: Profimedia

Vítězství v soutěži bylo jen začátek, Američan Joe Reeves udělal při osobním setkání na šéfa UFC takový dojem, že okamžitě dostal práci, o které sní spousty fanoušků.

Jaké je to být matchmakerem největší světové MMA organizace, si mohli fanoušci z vybraných zemí vyzkoušet v nedávné soutěži. Zadání bylo jednoduché, poskládat zápasy na svůj vysněný turnaj. Na vítěze čekal mimo jiné výlet do Las Vegas, kde se dokonce mohl účastnit jednání Dany Whitea s matchmakery Seanem Shelbym a Mickem Maynardem.

S jakými zápasy Američan Joe Reeves zvítězil, sice prozrazeno nebylo, zřejmě se ale v MMA opravdu vyzná. "Chcete vědět, jak zatraceně dobrý Joe je? Právě jsem ho zaměstnal," prohlásil White na jeho adresu během tiskové konference po skončení poslední epizody Contender Series, v níž nabral 5 nových bojovníků. "Ten kluk je úžasný. Rozdal jsem všechny smlouvy a vrátil jsem se do kanceláře a povídám, že máme ještě jednu. Zeptal jsem se ho, jestli chce pracovat UFC a on nevěřil svým uším. Je to naprostý šílenec do UFC, s kluky (Shelbym a Maynardem) si v ničem nezadal. Zkuste najít někoho v našich řadách, koho nezná, on zná úplně všechny."

Joe dokonce vymyslel svůj první zápas. "Dneska v našem performence institutu potkal pár bojovníků, jedním z nich byl Cody Garbrandt. Bavili se a hádám, že mu Cody řekl – Poslouchej, jestli jsi na jeden den matchmaker, tak já bych rád zápasil v prosinci. Takže on nám pak začal nadhazovat soupeře pro něj a vytvořil pro něj zápas."

Kdo bude oním soupeřem White neprozradil. "Nechci to oznámit, když o tom ještě neví ani oni," usmíval se. "A víte, jakou práci dělá Joeova žena? Žijí v Detroitu... Je pokerovou dealerkou. Takže to takhle asi mělo dopadnout. Myslíte, že tady v Las Vegas najde práci? Já si myslím, že jo," zavtipkoval pak ještě.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený UFC (@ufc)

UFC má ve svých řadách okolo 600 bojovníků a zároveň neustále nabírá nové, takže je jen dobře, že tým matchmakerů dostal posilu. Zároveň je to krásný příběh o "americkém snu". I fanouškovství se zkrátka může vyplatit.

Zdroje:  Tisková konference UFC

Nejnovější články