Šéf UFC nabídl práci odvážné prodavačce, která zastavila zloděje

Šéf UFC nabídl práci odvážné prodavačce, která zastavila zloděje zdroj: Profimedia

Dana White ocenil nebojácnost mladé Havajanky a kromě nabídky zaměstnání jí také pozval na turnaj UFC 246. 

Pro čtyřiadvacetilou Summer Tapasa-Sataraka, která v prosinci pracovala pro obchod BestBuy v havajském městě Waimulu, to byl zprvu den jako každý jiný. Vše ale změnil zlodějíček, který neskutečně drzým způsobem popadl krabici s drahými reproduktory a chtěl v klidu odkráčet hlavním vchodem. To mu ovšem Summer za žádnou cenu nechtěla dovolit a jala se vzít zákon doslova do vlastních rukou.

Nejdříve mu totiž skvělým postojem, hodným řeckořímskému zápasníkovi zatarasila cestu ven, a následně ho tvrdě zatlačila zpátky. Až v tu chvíli dorazil jeden ze členů ochranky, který Summer pomohl muže zpacifikovat. V tu chvíli už se oba dva váleli na zemi a pro vypečeného lapku už neexistovalo moc možností k úniku, takže na zaječí úmysly postupně rezignoval.

Záznam z průmyslové kamery zachycující inkriminované okamžiky se brzy dostal na internet, kde okamžitě získal na veliké popularitě a obdivu lidí. Bohužel zaměstnavatel podobné uznání nesdílel, ba naopak označil zákrok Summer za hrubý a následně ji propustil. Vypadá to ale, že odvážná Havajanka dlouho bez práce nebude.

Celé kauzy si totiž všiml prezident UFC Dana White, který sdílel video na svém instagramovém účtu, kde také sdělil, že se rozhodl Summer pozvat na turnaj UFC 246 a nabídl jí nové zaměstnání. „Tohle je Summer Tapasa-Sataraka. Zastavila výtržníka, který se snažil krást v obchodě BestBuy a byla za to propuštěna,“ napsal White.“ Darovali jsme jí za to lístky na zápas McGregora s Cowboyem a chci aby pro mě pracovala! Připrav se na nejlepší víkend svého života, Summer.“

Sama hrdinka vše podle svých slov stále vstřebává a je v příjemném šoku, což uvedla v rozhovoru pro několik médií, která kolem ní, především po prohlášení šéfa největší americké MMA organizace, krouží na každém kroku. Na samotné video,které vše vyvolalo, se můžete podívat pod článkem.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články