Trilogie bude dokončena, Dana White oznámil duel Miocic - Cormier 3

Trilogie bude dokončena, Dana White oznámil duel Miocic - Cormier 3 zdroj: Profimedia

Odveta, která se původně jevila jako nereálná, se s největší pravděpodobností uskuteční.


Trilogiím se v UFC poslední dobou moc nedaří a většinou to končí pouze u první odvety. Teď ale přichází světlá výjimka, protože podle posledních dostupných informací, je jedna v plánu. A poměrně nečekaná. Vedení nejslavnější organizace totiž plánuje proti sobě znovu postavit Stipeho Miocice s Danielem Cormierem.

Dnes už 40letý Cormier se s Miocicem poprvé utkal v roce 2018 a tvrdým KO, ho těsně před koncem prvního kola připravil o jeho titulový pás v těžké váze. Od té doby ještě stihl obhájit uškrcením Derricka Lewise a pomalu se chystal do důchodu. Jeho rozlučkový zápas měl být proti dalšímu veteránovi Brocku Lesnarovi, který ale kariéru ukončil ještě před plánovaným duelem.

Cormier - Miocic zdroj: Profimedia

Cormier tak přijal výzvu Miocice na odvetu, která se uskutečnila letos 17. srpna v rámci UFC 241. Jak zápas dopadl má jistě většina z vás v živé paměti. DC neustál ve čtvrtém kole sérii úderů a byl nucen kapitulovat a odevzdat pás původnímu majiteli. V tu chvíli si byla většina lidí jistá, že Cormier pověsí rukavice na hřebík. Objevilo se ovšem pár expertů a bojovníků, kteří tvrdili, že tomu tak úplně být nemusí.

A měli pravdu. Dana White dnes v noci v rozhovoru pro podcast Bartool Sports oznámil, že se pracuje na druhé odvetě a oba dva fighteři už jí mají dokonce zarezervovanou. Datum však oznámené ještě není, protože se Miocicova rekonvalescence trochu protáhla. "Stipe se z toho posledního boje stále zotavuje, protože tam utrpěl trochu víc ran, než očekával, takže čekáme, až se uzdraví. Ale ano, vše směřuje k tomu, že dokončíme trilogii."

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články