"Miocic je nejlepší těžká váha všech dob," rýpe Jones po prohře do poraženého Cormiera

"Miocic je nejlepší těžká váha všech dob," rýpe Jones po prohře do poraženého Cormiera zdroj: Getty Images

Úžasný víkendový titulák nenechal snad nikoho chladným a své si přidal i Jones, který se nezapomněl pustit do svého rivala.

Jon Jones je sice hvězda polotěžké váhy, to ale neznamená, že jdou ostatní divize okolo něj. Sleduje úplně vše a je také známý tím, že leccos okomentuje.

Teď si vzal na mušku víkendový titulový zápas těžké váhy. Stipe Miocic ho svojí výhrou vyloženě potěšil a nejvíc asi proto, že pokořil a vypnul jeho bývalého rivala Daniela Cormiera. Nebyl by to ale Jones, aby nevyvolal trochu kontroverze.

Nejdřív totiž na svém twitterovém účtu na Miocice pěl slova chvály a označil ho za nejlepšího fightera, co se kdy v těžké váze objevil a poznamenal, že k tomu dále nemá co říct, ale následně přeci jen pokračoval. "Nyní bychom mohli přestát hrát hru s váhovými divizemi," zněl jeho druhý tweet. Tím nejspíš naznačil, že by rád Stipeho vyzval.

Nakonec se třetím příspěvkem pustil i do Cormiera, což je ve finále asi ta nejvíce očekávána věc. Svého bývalého souputníka osočil, že si šel spíš pro peníze a samotný výsledek zápasu ho úplně nezajímal. "Myslím, že na prohře nezáleží, pokud dostanete na začátku svého konce slušnou částku," trochu jedovatě podotkl.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články