"Cormier by měl chtít ještě jednu odvetu s Miocicem" myslí si hvězda UFC Nurmagomedov

"Cormier by měl chtít ještě jednu odvetu s Miocicem" myslí si hvězda UFC Nurmagomedov zdroj: Profimedia

Nurmagomedov na tiskové konferenci také prozradil, jak těžké momenty Cormier právě teď prožívá.

Daniel Cormier nezažívá zrovna lehké období. Týden poté, co se musel sklonit před Stipem Miocicem a odevzdat mu šampionský pás těžké váhy, přišel o nevlastního otce, který podlehl rakovině.  To prozradil na tiskové konferenci věnované turnaji UFC 242 Cormierův kolega z AKA týmu a přítel Khabib Nurmagomedov.

"Když DC prohrál, byl to pro nás velice smutný moment," řekl Khabib. "V podobný čas přišel Cain Velasquez o matku a pár dnu poté ztratil DC otce. Byl to těžký týden pro celý AKA tým, ale prostě tak to je. Když si Bůh něco usmyslí, tak to nikdo nezmění. Ztráta pásu musela být samozřejmě pro DC smutná, ale když ztratíte otce, je to úplně jiné."

"Držíme s DC, ale víme jaký je bojovník a jak je silný. Chci mu popřát hodně štěstí. Pár dnů zpátky jsem s ním mluvil. Řešili jsme můj zápas i jeho otce a já se mu snažil předat pozitivní energii. Prožívá teď ve svém životě těžké chvíle, ale čas vše změní. Vím že bude zase v pohodě."

Cormier letos už několikrát mluvil o odchodu do důchodu a říká se, že prohra s Miocicem tuto variantu ještě více přiblížila. Nurmagomedov si ale myslí, že by si ještě jeden zápas dát měl."Opravdu chci, aby šel do další odvety se Stipe Miocicem a završil tak svoji kariéru. O jeho plánech nic nevím, ale upřímně chci, aby v únoru nebo v březnu ještě naposledy bojoval a pak skončil."

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články