Souboj otců v UFC, dohromady mají 17 dětí! „Nech si udělat vasektomii,“ radí Brazilec svému soupeři

Souboj otců v UFC, dohromady mají 17 dětí! „Nech si udělat vasektomii,“ radí Brazilec svému soupeři Alex Oliveira. | zdroj: Profimedia

Tohle se jen tak nevidí. Brazilský bojovník má 11 dětí, svému začínajícímu soupeři, který čeká „teprve“ 6. potomka, tedy radí, aby raději podstoupil sterilizaci.

Je celkem časté, že si bojovníci před zápasem nepřejí nic hezkého. Alex Oliveira má ale pro svého soupeře Niko Price jen slova uznání a očekává náročný souboj, který bude aspirovat na ocenění za Zápas večera a prémii více než milion korun. Ta by se oběma bojovníkům určitě hodila, protože mají dost početné rodiny.  

Brazilec Oliveira ale poslal svému soupeři z pozice zkušenějšího otce dobře míněnou radu do osobního života. Američan totiž před pár dny oznámil, že se svou ženou čekají již šestého potomka.

„Řekl bych mu: Jestli můžeš podstoupit vasektomii, udělej to, brácho,“ odpověděl brazilský veterán na dotaz, co by svému soupeři před zápasem vzkázal. „Byl jsem sexista. Bude to pokračovat stejně i po operaci? Říkal jsem si. No a mám 11 dětí. Kdybych podstoupil operaci dřív, měl bych tak 4 nebo 5. Takže to je má rada pro něj. Jdi na tu operaci, protože se zdá, že nás kondomy nemůžou zastavit.“ Termínem sexista Brazilec pravděpodobně myslel, že měl rád milostné hrátky a obával se, zda by své ženě po operaci stačil.

Co se týče MMA, ani jeden z otců není momentálně v nejlepší fázi své kariéry a do vzájemného souboje jdou po dvou porážkách. O to větší hlad po vítězství budou jistě mít. Oliveira neočekává nic snadného.

„Je hodně všestranný, navíc tvrďák, co snese bití. Je to ten typ chlapa, na kterého si musíte pořád dávat pozor a celou dobu na něj tlačit. Dá se od něj čekat cokoliv, ale jsem připravený na válku. Nastudoval jsem si ho, vím, že vyhrál knockoutem ze zad upkicky a neočekávanými údery.“

Jak zajímavý souboj nakonec dopadne, se dozvíme v neděli ráno. Hlavní karta startuje už v jednu ráno. Kromě zmíněného souboje Oliveira – Price se můžeme těšit zejména na zajímavou bitvu dvou Brazilců na špici polotěžké váhy – Santos versus Walker. Do boje se vrací také zábavný „ukecánek“ Kevin Holland, který po dvou prohrách v řadě zapracoval na wrestlingu a bude se chtít udržet mezi nejlepší patnáctkou střední váhy.

Zdroje:  mmafighting.com

Nejnovější články