Takový kop jsem od něj nečekal. Fighteři reagují na vítězství Justina Gaethjeho

Takový kop jsem od něj nečekal. Fighteři reagují na vítězství Justina Gaethjeho Gaethje dokázal Poiriera highkickem sestřelit i přes kryt | zdroj: Profimedia

Když se v oktagonu potkali poprvé, byl z toho nejlepší zápas roku 2018. V odvetě se očekávala podobná řežba, Justin Gaethje ale ukázal, že už není jen bezhlavý rváč a ve druhém kole Dustina Poiriera poslal k zemi parádně zamaskovaným kopem na hlavu. Níže vám přinášíme výběr reakcí bojovníků.

"Gaethje ho právě zabil," konstatoval Ben Askren

"To je podruhé, co headkick někomu v tomhle městě vyhrál titul," připomněl Terrance McKinney, že na stejnou techniku na stejném místě vyhrál také Leon Edwards, který shodou okolností vypnul Justina týmového parťáka Kamaru Usmana. "Ten kop byl úžasný,"

A nebyl sám, kdo tuto "náhodu" zmínil. "Tradice kopu do hlavy v Salt Lake City pokračuje," komentoval Jamahal Hill.

"Ó můj Bože! To byl teda headkick! Justine Gaethje, přijměte poklonu. Co je to se Salt Lake City a těmi šílenými knockouty headkickem?" přidala se Megan Anderson.

"Saaakra! Nečekal jsem od Gaethjeho KO headkickem. Wow," Alexander Volkanovski

"Když se noha omotá okolo spánku... dobrou noc," Lando Vannata

"Gaethje se strašně zlepšil a je z něj teď vypočítavý zabiják. Head shot dead," Brian Kelleher

"Gaethje je hřebec," Matt Brown

 

Někteří bojovníci předvídají, že se Gaethje a Poirier v budoucnu ještě utkají. "Tenhle sport je šílený! Nikdy nevíte, co se může stát. Skvělé ukončení od Gaethjeho. Poirier taky vypadal v prvním kole strašně dobře. Trilogie?" zeptal se řečnicky šampion bantamu Aljamain Sterling. Belal Muhammad o tom nepochybuje: "Tohle bude úžasná trilogie."

Conor McGregor naopak doufá, že právě on bude další, kdo se s novým BMF šampionem utká. "Justine, profackuju tě," napsal a dal otevřeně košem Chandlerovi. Ten tedy naznačil, že by se souboji s krajanem také nebránil "No, teď když má Justin Gaethje BMF pás, musí ho obhájit proti důstojnému soupeři," napsal.

Sám Gaethje ale doufá, že dostane šanci zabojovat o regulérní titul anebo znovu proti Oliveirovi, kterému by rád oplatil porážku. Uvidíme tedy, jak k celé situaci přistoupí vedení UFC.

Zdroje:  Twitter

Nejnovější články