K čertu s Chandlerem! McGregor zatoužil po "největším tvrďákovi", ten ale nechce bojovat s uživatelem steroidů

K čertu s Chandlerem! McGregor zatoužil po "největším tvrďákovi", ten ale nechce bojovat s uživatelem steroidů Zuřící McGregor, známý zpěvák se s ním údajně odmítl vyfotit. | zdroj: Profimedia

Conor McGregor vycítil šanci na velký zápas a okamžitě poslal výzvu. Ta ale Američana nechala chladným, nehodlá prý bojovat s podvodníkem.

Hlavní zápas UFC 291 si nenechal ujít ani Conor McGregor. Aby také ne, vždyť se jednalo o bitvu v jeho domovské lehké váze. Do boje navíc nastoupil Dustin Poirier, který mu přivodil dvě poslední porážky, tady ale hrozilo, že narazí, neboť se na druhou stranu klece postavil šílenec Justin Gaethje. A v neposlední řadě byl v sázce unikátní pás BMF pro "největšího tvrďáka" na světě, po kterém Ir dlouho touží.

Gaethje nakonec odvetu nejlepšího zápasu roku 2018 ovládl v druhém kole, kdy trefil ukázkový zamaskovaný highkick, jímž i přes kryt dokázal Poiriera poslat k zemi. Tohle nejspíš udělalo na McGregora dojem.

"Justine, proplesknu tě," reagoval na Twitteru. "Já jsem opravdový BMF (baddest motherfucker, neboli největší drsňák, pozn. red.). Může bojovat za drobné, pokud chce, ale já chci duše, vybírám si zápasy, jsem tady, abych zápasy odpaloval. Mr*at Chandlera. Chceš to, řekni si o to," vybídl Gaethjeho.

Je jasné, že McGregor touží po největším možném zápasu a nejspíš je i jemu jasné, že šanci zápasit o regulérní titul aktuálně nemůže dostat. Pás BMF by ho však mohl doslova vystřelit zpět na vrchol. Navíc by bitva s Gaethjem pravděpodobně přitáhla mnohem větší pozornost než fight s Chandlerem, který soudě podle nevelké sledovanosti show The Ultimate Fighter u fanoušků moc nerezonuje.

Duel Gaethje vs. McGregor visel ve vzduchu už před lety, hvězdný Ir však tehdy zřejmě neměl zájem a dal přednost například Donaldu Cerronemu, kterého hravě porazil. 

"Myslím, že mě odmítl šestkrát," zavzpomínal Justin na poturnajové tiskové konferenci a využil příležitosti, aby si do irské primadony rýpl: "A obvykle musíte prohrát, abyste s ním mohli bojovat, takže netuším, co se to děje."

Následně se snažil tvářit, že nemá nějaký extra zájem s Conorem bojovat, byť připustil, že by to byl velký zápas a takové prý má rád. Následně to ale opět smetl ze stolu. "Nebudu bojovat s někým, kdo je na steroidech. Já je nikdy v životě nebral a nikdy nebudu – teda možná až ukončím kariéru, tak možná jo. Ale nikdy jsem je neužíval a nechci bojovat s někým, kdo podvádí. Asi bych to neměl ani říkat, pokud ten zápas chci, ale je to pravda."

V souvislosti se steroidy si do McGregora rýpnul i Chandler, kterému samozřejmě neušlo, že mu největší výplata kariéry aktuálně uniká mezi prsty. "Prostě jen načůrej do toho kelímku, není to tak těžké," vzkázal Irovi, který se stále ještě nevrátil do testovacího programu na doping, a jelikož v něm musí být šest měsíců před návratem, v oktagonu ho už letos neuvidíme. Leda by vedení UFC nějak poupravilo pravidla.

Gathje tedy vyhlíží spíš odvetu s Oliveirou. "Preferoval bych Charlese, protože mě porazil. Jsem soutěživý a tahle šance na odplatu je úžasná," uvedl s tím, že i do odvety s Poirierem cítil extra motivaci, aby mu porážku oplatil, což se nakonec vydařilo.

Zdroje:  Twitter Conor McGregor , Tisková konference UFC

Nejnovější články