Tipy na sázení: UFC Fight Night 190 - Gane vs. Volkov

Tipy na sázení: UFC Fight Night 190 - Gane vs. Volkov zdroj: Profimedia

O víkendu nás čeká turnaj UFC Fight Night 190, v jehož hlavní bitvě se spolu utkají francouzský bojovník Ciryl Gane a ruský dlouhán Alexander Volkov. Co od zápasu čekat a na co si vsadit?

Souboj mezi pátým mužem žebříčku těžké váhy Alexanderem Volkovem a trojkou Cyrilem Ganem má velký potenciál stát se zápasem večera.

Ciryl Gane vystoupal v žebříku nahoru velice rychle, když loni porazil Juniora dos Santose a na začátku roku také vybojoval vítězství na body nad Jairzinhem Rozenstruikem.

Naproti tomu Volkov je stálice těžké váhy UFC, který v této organizaci bojuje už od roku 2016. Za tu dobu se střetl s těmi nejlepšími, co těžká váha nabídla a porazit jej dokázal jen Derrick Lewis a Curtis Blaydes.

Jak Volkov, tak Gane jsou velice solidní strikeři, takže se očekává ostrá a vyrovnaná bitva v postoji. Sám Volkov také prohlásil, že chce o víkendu zjistit, kdo je lepším strikerem. Podle sázkových kurzů je ale favoritem na vítězství Ciryl Gane.

Volkova ale rozhodně není dobré podceňovat a v jeho prospěch hrají mnohem větší zápasové zkušenosti. Zatímco Gane má na svém kontě 8 zápasů bez jediné porážky, Volkov už odbojoval celkem 41 zápasů, z toho 33 vítězně. To by mohlo v zápase rozhodnout, protože Volkov je tak trochu tichou vodou, která ale v zápasech pořádně mele břehy. Aktuálně se veze na vlně dvou výher, kdy na TKO porazil ve druhém kole jak Walta Harrise, tak i Alistaira Overeema.

Dá se tak očekávat, že by Volkov mohl způsobit mírné překvapení, dojít si pro výhru a tím pádem si vylepšit postavení v žebříčku a přiblížit se potenciálně titulové bitvě.

Tip na sázení | Volkov vyhraje v kurzu 2.18 u Tipsportu

Zdroje:  Sherdog.com

Nejnovější články