Tiskovku před UFC 276 si pro sebe ukradl rozjetý Strickland, bavili ale i Holloway s Volkanovskim

Tiskovku před UFC 276 si pro sebe ukradl rozjetý Strickland, bavili ale i Holloway s Volkanovskim Sean Strickland se na tiskovce před UFC 276 pořádně rozjel | zdroj: Profimedia

Americký bojovník Sean Strickland prokázal svůj komediální talent a z tiskové konference před víkendovým UFC 276 si udělal osobní stand up show.

Tisková konference předcházející našlapanému turnaji UFC 276 se nesla v obvyklém duchu přesně do chvíle, než se mikrofonu chopil enfent terrible celé organizace, Sean Strickland. Ten si evidentně užíval možnost podělit se s co nejvíce lidmi o své myšlenkové pochody, zvláště protože se stejné činnosti nemůže věnovat pravidelně na Twitteru, kde mu byl zablokován účet.

Už první dvě otázky obecnějšího rázu, které Sean dostal, daly tušit, že tento Američan nepřišel před novináře a fanoušky opakovat jen naučené fráze. Do provozní teploty se evidentně dostal už při otázce na svého soupeře Alexe Pereiru:

„Alex je velký a děsivý zk***ný Brazilec, na tom se asi všichni shodneme. Jste u bankomatu a tenhle týpek se za vámi objeví uprostřed noci a řekněte mi, že půjdete v klidu. Je to tvrďák, ale trénoval jsem s hodně dobrými kickboxery, takže si myslím, že si s ním dokážu poradit.“ Tím však samozřejmě neskončil a přidal první z mnoha rýpnutí do současného šampiona.

„A až Alexe porazím, uvidíte úplně nového člověka. Začnu si lakovat nehty, chovat se jako ženská, budu nosit sluneční brýle i vevnitř. To budete koukat, budu mít obleky, krásná auta. Vyměním svůj Nissan Frontier 2018 za Porsche. Budu ten nejlepší šampion, jakého jste kdy viděli.“

Největší rozruch ale způsobil až dotaz, kdo je podle něj nejlepší postojář na pódiu.

„Řekl bych, že já, ale tenhle chlápek (Pereira) poslal do bezvědomí tamtoho chlápka (Adesanya). Takže kromě mě asi i Alex. Jak to bylo proti Izzymu? 2:0? Kolik to bylo, Izzy?“ neubránil se prvnímu z mnoha rýpnutí si do šampiona střední váhy s narážkou na porážky, které utrpěl ve své kickboxerské kariéře proti Pereirovi.

„Viděl jsi ten zápas celý? Příště si do prdele udělej svůj domácí úkol!“ reagoval na rýpání dost podrážděně Adesanya. Je totiž pravda, že ve druhém střetnutí s Pereirou měl většinu zápasu převahu, až do drsného KO ve třetím kole.

 „Oh, naštval jsem šampiona s jeho bodlinkama a malýma gay hodinkama. Ale néé. Dělám si srandu, Izzy je divoch,“ pokračoval s pobaveným úsměvem Sean.

„Co se stalo, když jsme šli na podium? Poplácal jsem tě po zadku jako moji d***u,“ nechtěl se nechat zahanbit šampion, který ale působil čím dál tím iritovanějším dojmem. Strickland byl ale už v pořádné ráži a nebyl zdaleka u konce.

„Brácho, tvůj pornhub je plný animáků. Někdo, kdo si h**í nad animáky mě nemůže porazit, takže klid,“ nebral si dále servítky Strickland s narážkou na Izzyho zálibu v anime.

„Hele, poslouchej, jestli vyhraješ tenhle fight a pak budeme bojovat spolu, vypnu tě a pak udělám TikTok taneček nad tvým hrobem,“ přihrál Adesanya Seanovi nahrávku na pokračování jeho rantu: „Dospělý chlap na TikToku. Možná tohle je ten problém, brácho! Víte, čeho je tenhle chlap šampion?“

K tomu se Strickland už zvedl i ze své židle a začali se s Israelem překřikovat. Chvíli to vypadalo, že si oba začnou vyřizovat účty přímo na pódiu, ale Sean měl v hlavě jinou myšlenku. „Alexi, pojď sem a kopni ho,“ vyzval vtipně Pereiru a posadil se zpátky na svoje místo. Následovalo mezi nimi ještě pár slovních přestřelek a je třeba říct, že pokud by se titulové zápasy konaly v trash talku, Strickland by vyhrál všechny kola 10:8. Už jen kvůli podobné předehře by jejich potenciální zápas stál za to.

Z ostatních účastníků byli zajímavé také výměny mezi Volkanovskim a Hollowayem.

„Všichni mluvíte jenom o poškození, já jsem známý tím, že ho hodně dostávám, on zase tím, že žádné nerozdává,“ prohlásil dobře naladěný Max na adresu svého australského soupeře. Ten však přišel s pohotovou odpovědí: „Uvidíme v sobotu, že jo, to je na tom to krásné. Tohle je ten důvod, proč už nemůže spárovat, už dostal do hlavy příliš moc.“

Zajímavé reakce přišly na otázku, co každý z nich nejvíce respektuje na svém soupeři.

„Budu upřímný, dostal tuhle šanci, protože je tvrdohlavý a postaral se o to, aby se nikdo jiný nedostal na vyzyvatelské místo. Udělal úplně to samé, co bych dělal já na jeho místě. Takže za to ho respektuju,“ nechal se slyšet Alex Volkanovski. Max svojí odpovědí přešel do lehčího tónu: „Jedna věc, za kterou ho respektuju, je jeho kulinářská show. Příjde mi, že je slušný kuchař.“

„To je moje youtubová show, Cooking with Volk, přijďte se podívat!“ využil toho hned australský šampion, který si natáčení videí v poslední době hodně oblíbil. V jeho zatím posledním se můžete například podívat, jak připravuje s Adesanyou klokaní burgery.

Jak se propíší výstupy a řeči jednotlivých bojovníků do jejich výkonů v kleci se dozvíme v neděli nad ránem. A jestli bude Strickland bojovat alespoň z půlky tak, jak mluví, máme se na co těšit.

Zdroje:  Tisková konference UFC

Nejnovější články