Tuivasa knockoutoval soupeře a oslavil to pivem z boty na ex

Tuivasa knockoutoval soupeře a oslavil to pivem z boty na ex zdroj: Foto: Profimedia

Těžké váhy předvedly, že „kdo má vanu, ten má ránu“

Miláček publika po celém světě „Bam Bam“ Tuivasa je populární díky své pohodové povaze, tvrdým ranám a už kultovnímu pití piva z tenisky, kterou mu vždy někdo podá. Do svého zápasu s Augusto Sakaiem nastupoval za zvuků písničky Barbie Girl od skupiny Aqua, čímž podtrhnul, že je to prostě netypický bojovník a svou popularitu si zaslouží. Zatímco Tai Tivasa bojoval o pozici na žebříčku v divizi těžkých vah, Sakai měl hlavu na špalku, protože v případě prohry by šlo o jeho třetí prohru v řadě.

Start zápasu byl pomalý, soupeři se oťukávali. Postupně se ustálil vzorec, kdy Tuivasa byl lepší v boxingu, ale Sakai v klinči kontroval skvělými koleny na tělo. Je ale třeba říct, že osmadvacetiletý Tuivasa se neustále zlepšuje a bylo to vidět i v tomto zápase. Dobře měnil střehy a v klinči se mu vedlo mnohem lépe, než v předchozích fightech. Právě díky změnám střehů se mu povedlo natrefovat několik ran, ovšem kdo by řekl, že Sakai díky kolenům vyhrál první kolo, nebyl by daleko od pravdy.

Do druhého kola nastoupil Tuivasa mnohem rázněji. Ve středu oktagonu trefil Sakaie, ten začal couvat a série ran zakončená zdrcujícím levým hákem poslala Sakaie do bezvědomí. Tuivasa své vítězství oslavil na kleci pitím piva z připravené (a čisté) boty. Bizarní ovšem bylo, že se k němu přidala spousta diváků, kteří pili pivo ze svých bot, které si právě sundali. Tuivasa si dal pivo i od fanoušků z jejich bot a řekněme, že pohled na hltání zlatavého moku z propocené obuvi cizích lidí patřilo k těm méně hezkým částem zápasu. Jinak ale šlo o velkou šou Taie Tuivasy, který se jistě dostane mezi patnáct nejlepších těžkých vah a hlavně získal krásné KO a spoustu nových fanoušků.

Vítěz - Tai Tuivasa (KO)

Zdroje:  Vlastní

Nejnovější články