Válka ještě neskončila! McGregor je po operaci a posílá Poirierovi vzkaz

Válka ještě neskončila! McGregor je po operaci a posílá Poirierovi vzkaz Třetí zápas McGregora s Poirierem skončil předčasně. Ir si na konci kola ošklivě zlomil nohu. | zdroj: Profimedia

Conor McGregor podstoupil kvůli zlomenině nohy tříhodinovou operaci a znovu se pustil se Poiriera.

Takový konec, jaký přineslo dlouho očekávané víkendové završení trilogie lehké váhy mezi Dustinem Poirierem a Conorem McGregorem, si nepřál nejspíš vůbec nikdo a pohled na irského bojovníka přemáhajícího agonii po ošklivé zlomenině nohy vyvolával velice nepříjemné mrazení.

Toto zranění se McGregorovi přihodilo na konci prvního kola, když po jednom z úderů došlápl na svoji levou nohu, která se okamžitě pokroutila do velice nepříjemného úhlu a působila, jako by byla z gumy. V tu chvíli bylo jasné, že Conor nemůže v zápase pokračovat, což také potvrdil přivolaný lékař. Vítězem byl tedy vyhlášený Poirier, jenž se ale zcela logicky z takovéto výhry ani moc neradoval.

McGregor byl okamžitě převezený do losangeleské nemocnice Cedars Sinai, kde podstoupil tří hodinový chirurgický zákrok, při kterém mu lékaři spojily pomocí tyče holenní a lýtkovou kost. Krátce po provedené operaci napsal Conor na svůj twitterový účet, že ho nyní čeká měsíc a půl dlouhá rekonvalescence.

„Právě jsem opustil operační sál,“ sdělil McGregor ma svém Twitteru. „Operace proběhla skvěle a já se cítím ohromně. Teď mě čeká šest týdnu o berlích a pak už se stavíme zpátky na nohy. Jdeme na to. Bůh vám žehnej.“

Pokud se ale domníváte, že je hašteření mezi McGregorem a Poirerem u konce, tak jste na omylu. V pozápasovém rozhovoru totiž Conor i přes zlomeninu holeně stihl urazit jak Dustina, tak jeho manželku (která Ira počastovala zdviženým prostředníčkem) a v podobném stylu pokračoval i ve videu, které dal na svůj Twitter.

„Bylo to pořádné první kolo, bylo by fajn dostat se do druhého kola a potom bychom viděli, co se stane. Ale je to tak jak to je, to je podstata tohoto sportu. Je z toho čistá zlomenina holeně a prostě to nebylo souzeno," zhodnotil McGregor prohraný zápas.

"Dustine, můžeš tuhle nelegitimní výhru oslavit, jak chceš, ale vůbec nic jsi tam nepředvedl,“
pustil se McGregor dále do Poirera. „Ve druhém kole by se vše ukázalo. S týmem jdeme pořád dopředu a nahoru. Zvedneme se ze země, oprášíme se a vrátíme se lepší než kdykoliv předtím.“

Zdá se tak, že trilogií společné duely těchto dvou fighterů neskončí a možná se dočkáme i čtvrté konfrontace, což na tiskové konferenci nepřímo potvrdil také šéf UFC Dana White. Kdy se tak stane je však ve hvězdách, protože Poirera jako divizní jedničku čeká titulový zápas proti šampionovi Charlesi Oliveirovi. K tomu by mohlo teoreticky dojít na konci tohoto roku. 

Zdroje:  Twitter Conor McGregor , Tisková zpráva - UFC

Nejnovější články