Vánoční překvapení u McGregorů! Slavný bojovník se pochlubil, že se jeho rodina opět rozroste

Vánoční překvapení u McGregorů! Slavný bojovník se pochlubil, že se jeho rodina opět rozroste zdroj: Profimedia

Irský bojovník Conor McGregor očekává s dlouholetou partnerkou již třetí přírůstek do svého klanu. Syna od útlého věku učí bojovat.

Irský bojovník Conor McGregor plánoval v roce 2020 velkolepý návrat k bojování, nakonec však nastoupil pouze do jednoho souboje. Donalda Cerroneho vyřídil během několika vteřin. Ačkoliv podle svých slov bojovat chtěl, domluvit mu zápas není pro UFC nic jednoduchého. Nakonec vzal tedy věci do svých rukou a zatímco na sociálních sítích ukazoval, že nepřestává trénovat, dojednal si na prosinec charitativní exhibiční duel s Dustinem Poirierem. UFC to samozřejmě nedopustilo a odveta z roku 2016 nakonec proběhne v jejich oktagonu na začátku příštího roku.

Notorious ale nesmutní ani nad letoškem, naopak se virtuálně poplácal po ramenou za dobrou práci: "100% útok, 100% obrana. Nejvíc prodaných PPV přenosů. Nejvyšší tržby ze vstupného. Nejrychlejší KO v hlavním zápase. 2020. 40 vteřin. Tak sem s 2021!"

Očividně má však ještě jeden velký důvod, proč se na nový rok těšit. Pochlubil se totiž rodinným snímkem, na němž jeho snoubenka Dee Devlin drží snímek ultrazvuku. "Veselé Vánoce všem, od naší rodiny té vaší. Je toho tolik, na co se těšit v roce 2021," napsal pod fotografii a doplnil emotikonou dítěte.

Kam budou směřovat kroky mladší dcerky s tradičním irským jménem Croia, ještě není jasné, ale syn Conor junior dost možná půjde ve šlépějích svého úspěšného otce, po jeho boku totiž už začal trénovat bojové umění. 

McGregor jr zdroj: Profimedia

Zpátky v boji uvidíme McGregora seniora již 23. ledna. Na UFC 257 se představí také Makhmud Muradov a spekuluje se i o duelu Dan Hooker versus Michael Chandler, kteří by případně mohli posloužit také jako náhradníci, pokud by jeden z aktérů hlavního zápasu musel na poslední chvíli odstoupit.

Nejnovější články