Venom Page ukázal na 3 možné další soupeře v UFC

Venom Page ukázal na 3 možné další soupeře v UFC Michael Venom Page vs. Kevin Holland | zdroj: Profimedia

První zápas v UFC má úspěšně za sebou, a tak Michael "Venom" Page pokukuje po dalším protivníkovi.

Ještě to nejsou ani dva týdny, co si unikátní bojovník Michael "Venom" Page odbyl premiéru v UFC. S výsledkem mohl být spokojený, Kevina Hollanda porazil, nepovedlo se mu ale KO, jak si přál. "Byla to taková moje unavená verze, což je trochu divné říct, když to byl dominantní výkon. Ale zároveň se těším, až předvedu sto procent, protože to budu problém pro každého," zhodnotil svůj výkon, díky němuž se dostal na 13. příčku welterové divize.

Před ním se to tedy teď doslova hemží zajímavými jmény. Někteří fanoušci možná doufají, že bychom mohli vidět postojářskou bitvu s karatistou Stephenem "Wonderboyem" Thompsonem, sám MVP ale předvídá, že by to nebyl dobrý zápas, protože by se jejich styly vzájemně negovaly. Koho by tedy proti sobě rád viděl?

"Někdo jako Ian Garry by byl asi zajímavý soupeř. Protože by to sedělo stylisticky, je tam velká pravděpodobnost, že to bude dost explozivní na nohou," ukázal na neporaženého 26letého Ira, kterému aktuálně ve welteru patří 7. příčka.

Zajímavý by podle něj mohl být ale také souboj s Vicentem Luquem. "Je to hodně výbušný chlap, taky hodně silný na nohou, to by byl dobrý fight."

V úvahu připadá také pátý Australan Jack Della Maddalena. "Udělal na mě velký dojem, jak se popasoval s tak úžasným bojovníkem, jako je Gilbert Burns. Ty přetahovačky na zemi. Bylo tam teda pár věcí, které podle mě Gilbert udělal špatně, udělal pár hloupých chyb, ale Jack vypadal dobře. Působí jako někdo, koho je těžké ukončit v jakékoliv pozici, je to určitě nebezpečný soupeř a další zajímavý zápas."

Možností je tedy hned několik a ačkoliv by pro Page všechny v případě vítězství znamenaly postup v žebříčku, on sám na tom nikterak nelpí. "Nic to neznamená, když udělám dostatečný rozruch, můžu dostat titulový zápas klidně z padesátého místa," vysvětlil. Do klece se prý nejspíš vrátí v létě na turnaji v Manchesteru, do konce roku by pak rád stihl ještě minimálně jeden zápas v září. 

Zdroje:  Youtube - Shak MMA

Nejnovější články