Vettori zareagoval na prohru s Adesanyou a vyhlédl si dalšího soupeře

Vettori zareagoval na prohru s Adesanyou a vyhlédl si dalšího soupeře Marvin Vettori tahal v odvetě s Adesanyou opět za kratší konec. | zdroj: Profimedia

Chtěl se stát prvním italským šampionem, jeho sen se ale o víkendu rozplynul, na šampiona recept nenašel. Zklamaný Vettori ale nevěší hlavu a vyzval dalšího soupeře.

Bojovník Marvin Vettori zatím na svůj sen v podobě titulu UFC šampiona nedosáhl. O víkendu v souboji s nenáviděným rivalem Adesanyou tahal viditelně za kratší konec a u bodových sudí nevyhrál jediné kolo, což mu o přestávkách připomínal také trenér, který ho nabádal k větší aktivitě. Ital přesto během vyhlašování věřil, že rozhodčí zvedne ruku jemu.

"Hned po zápase jsem si myslel, že jsem vyhrál, ale on tvrdil, že ne a říkal, že se sice nemáme rádi, ale respekt. A já řekl, víš ty co, strávili jsme spolu v oktagonu už 8 kol, což je 40 minut. Takže mu nakonec musím dát nějaký kredit."

"Udělal jsem spoustu dobrých věcí, dařilo se mi v boxerských výměnách. Hádám, že tím hlavním v tomhle zápase byly leg kicky (kopy do nohou). Mluvil jsem s trenéry a myslím, že 50-45 nebylo dobré bodové rozhodnutí, ale dopadlo to tak, jak to dopadlo," prozradil zklamaný Vettori v rozhovoru pro BT Sport před tím, než se vrátil na hotel a šel si zaběhat.

Zároveň vyzdvihl kvality svého soupeře v boji na zemi. "Je opravdu kluzký. Má svůj způsob boje na zemi, možná není útočný, ale obranu má dost dobrou. Ale měl jsem všechny karty k tomu, abych ho porazil, což jsem neudělal. Před zápasem jsem říkal, že nenechám žádné pochyby, ale i kdybych vyhrál, pochyby by zůstaly. Neudělal jsem prostě dost."

Za ne úplně vydařený výkon se prý po zápase sám symbolicky potrestal. "Nedal jsem si dokonce ani horkou sprchu, protože si to nezasloužím. Takový blázen jsem. Vrátím se teď do tělocvičny a budu se připravovat na další zápas."

V minulosti se měl Vettori utkat s Darrenem Tillem, ale kvůli zranění Angličana ze zápasu nakonec sešlo. Nyní by souboj určitě dával smysl. Ital by prý sice nebyl proti, ale zároveň má na mušce jiného soupeře. "Rád bych zničil toho opilce, který se nedokáže držet od alkoholu, Borrachinhu." Narážel tím tak na Paula Costu, který prý před zápasem s Adesanyou nemohl spát, a tak vypil láhev vína, na což poté sváděl svůj špatný výkon. Zápas by to byl určitě zajímavý, ale Brazilec nyní vede soukromou stávku kvůli platu. Nelíbí se mu totiž, že bere oproti boxujícím youtuberům mnohem menší peníze.

Zdroje:  Youtube BT Sport

Nejnovější články