„Vezmu toho kluka na zem a zlomím mu pár kostí," hlásí Jon Jones a znovu vyzývá neporaženého šampiona Israela Adesanyu

„Vezmu toho kluka na zem a zlomím mu pár kostí," hlásí Jon Jones a znovu vyzývá neporaženého šampiona Israela Adesanyu zdroj: Profimedia

Rýsuje se nám souboj neporaženého šampiona střední váhy s nejlepším bojovníkem historie? Jon Jones znovu využívá sociálních sítí, aby se opřel do nenáviděného Israela Adesanyi. 

Jon Jones se oficiálně vzdal titulu v polotěžké váze a míří do nejtěžší váhové kategorie. Nyní se zdá, že je ochoten ještě jednou shodit do třiadevadesáti kilogramů a vyřídit si osobní spory s Israelem Adesanyou

Rivalita mezi králem polotěžké váhy a neporaženým šampionem střední divize, se táhne více než rok a v poslední době nabírá na obrátkách. Podle Jonese Adesanya překročil meze, když zašel do osobní roviny, a v jednom ze svých twitterových příspěvků zmínil Jonesovu zesnulou matku.

„Můj táta už mi řekl, jak bych tě porazil. Věř mi, on to ví. Tvoje máma by byla zklamaná, kdyby viděla co se z tebe stalo,“ zajel do osobní roviny Adesanya.

"Tohle je velké zklamání," odpověděl na to Jon Jones a záhy napsal další tweet:

"Moje máma byla úžasný humanitární člověk. Vím jistě, že můj projekt na podporu ostatních lidí, ji udělal šťastnější, než všechny mé výhry v UFC." 

Jon Jones zdroj: Getty Images

Sám Adesanyův trenér, Eugene Bareman by byl pro tento superfight mezi oběma rivaly: “Pokud takový zápas domluvíme v příštích šesti měsících, měl bych radost, ale musí se rozhodnout celý tým.” 

Na to Jones ale reagoval slovy: "Zavři hubu, neuděláte vůbec nic."

Dále si do týmu nigérijského rodáka rýpnul příspěvkem, ve kterém píše, že bojovníci a trenéři zmiňují jeho jméno, mluví o zesnulé matce, ale chtějí zápas s Jaredem Cannonirem. 

Jones nevypadá, že by se šampiona střední váhy nijak bál a neustále jej vyzývá k zápasu. Adesanya, který v nedávnem souboji doslova rozebral Paula Costu a znovu obhájil svůj šampionský pás, má v MMA působivou bilanci 20-0, ale Jones již v oktagonu potkal to nejlepší, co svět MMA nabízí. 

"Costa prohrál zápas v momentě, kdy podepsal smlouvu. Jeho sláva ho skolila ještě dřív, než začal samotný zápas. Ten kluk jen tak stál před kickboxerem a předváděl se před kamerami. Nesrovnávejte mě s někým, kdo ještě nic nedokázal," uvedl věci na pravou míru Jones.

Israel Adesanya zdroj: Profimedia

"Nikdy jsem nebyl knockoutován ani poslán k zemi. Vezmu toho kluka na zem a zlomím mu pár kostí. To si zapište!" prohlásil Jones se sebevědomím sobě vlastním.

Dana White se nechal slyšet, že takový souboj rád uspořádá. Neporažený šampion střední váhy s nejlepším bojovníkem všech dob? To si UFC nemůže nechat ujít. Otázkou je, jak by se Adesanya popasoval s obrovskou silou a váhovou převahou Jona Jonese. Jones nastupuje do zápasu s více než sto kilogramy a všichni jeho protivníci shodně tvrdí, že disponuje abnormální fyzickou silou. Adesanya je ale neortodoxní bojovník s neobyčejnou sadou dovedností a je možné, že zápas by neměl tak hladký průběh, jako si Jones myslí.

Zdroje:  mmafighting.com

Nejnovější články