Video: Brazilský gangster v kleci sestřelil Mexičana, na podpis smlouvy s UFC si přinesl vlastní pero

Video: Brazilský gangster v kleci sestřelil Mexičana, na podpis smlouvy s UFC si přinesl vlastní pero Vinicius Oliveira udělal na šéfa UFC dojem čistým knockoutem | zdroj: Profimedia

Nábor do UFC dnes včera pokračoval další epizodou populární show Dana White's Contender Series. Hned na úvod se blýskl Brazilec Vinicius Oliveira.

"Byl jsem gangster," prozradil Oliveira hned na úvod svého medailonku. Od téhle životní dráhy ho ale nakonec zachránilo MMA. "Když bojuju v kleci, cítím se živý," prohlásil také. 

Profesionální kariéru zahájil na konci roku 2015 a doslova kosil jednoho soupeře za druhým. V deseti prvních zápasech ani nepotřeboval druhé kolo. Avšak kdo s čím zachází, tím také schází. Tři porážky, které má do dnešního dne na kontě, byly rovněž před limitem na T/KO. Oliveira zkrátka nechodí do klece vyhrávat na body, to se mu zatím podařilo pouze dvakrát, zbylých 18 protivníků zlikvidoval.

Také bilance jeho soupeře Victora Madrigala (15-4) slibovala, že plná tři kola s největší pravděpodobností neuvidíme. Zpočátku zápasu ale Mexičan působil jako chodící pytel, snažil se sice neustále tlačit, ale vůbec neútočil a nechal si rozkopával přední nohu.

První závan ukončení přišel po minutě a čtvrt, kdy Oliveira skvěle zakontroval zvedákem, když ale viděl, že Madrigal není nijak extra otřesen, raději tempo zvolnil. Po pár vteřinách naopak Mexičan těsně minul bleskovým highkickem a pokračoval v tlaku bez útoků. Brazilec nakonec vypálil tříúderové kombo, poslední bomba dopadla přímo na bradu a Madrigal šel k zemi tuhý jako prkno přímo před šéfem UFC. Asi nejlepší KO, jaké jsme v letošní sezóně DWCS zatím viděli. Oliveira pak pobavil i tím, že za Whitem běžel s propiskou na podpis smlouvy, prý aby mu nepřidělával práci.

"Naprosto ho rozebral, a pak doručil jedno z nejbrutálnějších KO, jaké tu letos bylo," pochválil White svou novou akvizici. "Můžeme ho rovnou dát do velkých zápasů."

Oliveira v minulosti získal pás relativně prestižní organizace UAE Warriors a netají se tím, že by stejného úspěchu rád dosáhl i v UFC. Bez šance rozhodně není, navíc je mu teprve 27 let. Zdálo se však, že jeho styl má spoustu děr a zkušenější zápasníci by některé jeho chyby určitě dokázali tvrdě potrestat. Pokud ale dostane soupeře, který se s ním bude chtít přestřelovat v postoji, nejspíš od něj ještě pár dobrých knockoutů uvidíme.

Zdroje:  UFC Fight Pass

Nejnovější články