Video: Fanoušek se nechal dvakrát kopnout od šampiona UFC, skončil o berlích

Video: Fanoušek se nechal dvakrát kopnout od šampiona UFC, skončil o berlích Jon Jones - Thiago Santos, UFC 239 | zdroj: Profimedia

Rozmohl se nám tu takový nešvar, netrénovaní fanoušci chodí za bojovníky a žádají je o souboj či názornou demonstraci technik. Většinou to samozřejmě nekončí dobře.

Jak asi bolí rána do břicha nebo třeba lowkick od elitních bojovníků? Nad tím občas zapřemýšlí někteří fanoušci, většinou ti, kteří nemají s bojovými sporty žádnou reálnou zkušenost, a tak si vůbec nedovedou představit, jaký pocit to je.

Jeden takový zvědavec požádal Jona Jonese, zda by mu nedal lowkick. Šampion těžké váhy mu bez okolků vyhověl. Po prvním kopu do nohy ho pak mladík rovnou vyhecoval k druhému a tvrdšímu. A ačkoliv se zdálo, že ani ten nebyl veden s maximální razancí, mladík v dalším záběru ukázal podlitinu, kterou mu způsobily. Dokonce musel vyhledat lékaře a vyfasoval berle. Za pět minut slávy na internetu mu to ale nejspíš stálo.

Může ale být rád, že šampiona nevyhecoval k jeho pověstnému obligue kicku, který je veden zepředu na koleno a může snadno způsobit zranění, které je pak nutno řešit operativně.

Na jiné úrovni jsou ale fanoušci, hateři, či nejrůznější "tvůrci obsahu", kteří se nebojí s profesionálními bojovníky absolvovat ostrý sparring. Nedávno se jeden takový pro streamera Sneaka během vteřinu změnil v boj o přežití, svéráz Sean Strickland se totiž po krátké oťukávačce rozhodl, že ho pošle k zemi. To se mu ale nakonec nepovedlo, neboť zasáhl "rozhodčí" Forrest Griffin.

Zdroje:  mmamania.com

Nejnovější články