Video: Paddy Pimblett potrénoval s americkými vojáky a ukončil jich 10 v řadě

Video: Paddy Pimblett potrénoval s americkými vojáky a ukončil jich 10 v řadě Paddy Pimblett je svůj | zdroj: Profimedia

Britský MMA bojovník Paddy „The Baddy“ Pimblett dostal od amerických mariňáků pořádně zabrat. Nakonec je ale všechny dokázal ukončit.

Paddy Pimblett se nedávno zastavil na americké základně, kde si zatrénoval spolu s mariňáky. Angličan si ze začátku myslel, že o nic náročného nepůjde a jenom vojáky naučí pár technik z grapplingu a pak si s nimi dá lehký sparring. Jenomže v tom se mladý bojovník spletl, protože mariňáci si pro něj nejdříve připravili náročný kruhový trénink, který britskému bojovníkovi vzal pořádně vítr z plachet.

Trénink obsahoval vše od bouchání do lap přes dřepování, kliky a plazení se, až po nošení svých parťáků na ramenou. Když Paddy skončil, byl zpocený a unavený, ale byl rád, že to má za sebou.

Pak přišla na řadu výuka, kde se Pimblett zaměřil na práci z guardu, odkud vojákům ukazoval armbary a triangly. Při tom si britský bojovník trochu odpočinul, ale jen proto, aby mu mariňáci dali znovu zabrat.

V plánu byl totiž sparring v grapplingu a pokud to do té doby vypadalo, jakoby měl oplácaný Brit kdysi v tělocviku samé čtyřky, při sparringu se změnil v chladnokrevného a rychlého zabijáka. Ne nadarmo má totiž černý pás v brazilském jiu-jitsu.

Všechny mariňáky dokázal jednoho po druhém ukončit, ať už různými škrceními, nebo nekompromisními pákami na končetiny, a nakonec tak porazil všech 10 vojáků v řadě.

"Jak vidíte, jsem dost unavený,“ promluvl Paddy na kameru. „Jsme na vojenské základně Camp Pendleton v San Diegu. Právě mě podrobili takovému malému náročnému tréninku. Kape ze mě pot, jako bych právě vyskočil z moře.“

"Ukázal jsem jim pár technik z jiu-jitsu. A pak jsme si to s mariňákama rozdal… ne najednou, to bych dostal bídu, ale hezky po jednom, přičemž vítěz zůstával a šel na něj čerstvý bojovník. Nebylo to snadné. Mám mrtvé nohy,“ přiznal Paddy a vynadal mariňákům, že jej pořádně zničili:

"Donutili jste mě udělat velký šílený ‚kruháč‘, a pak jsem se musel s každým z vás porvat. Co to kur*a je, kluci," řekl Pimblett se smíchem. "Měl jsem dneska běžet tři míle, to se teď určitě nestane. Tohle byl jeden z mých nejtěžších tréninků tenhle týden, vy bando bastardů," smál se, když děkoval vojákům za trénink.

I přestože Paddy možná vypadá jako přerostlé dítě a často dělá různé opičky, dokáže mluvit i velice rozumně a využívá svoji slávu a vliv správným směrem. Když v červenci porazil v Londýně Jordana Leavitta, v pozápasovém rozhovoru promluvil o problému mentálního zdraví u mužů a urgoval každého, kdo trpí depresemi, aby si s někým promluvil.

Podobně se o tom zmínil i na konci tréninku s americkými vojáky a řekl, že je důležité s někým mluvit, pokud si zrovna člověk prochází těžkým obdobím a depresemi. Prozradil, že před 3 lety byl natolik v depresích, že každé ráno hodinu probrečel. Pomohlo mu prý až rozhovory s opravdovými kamarády.

Pimblettův další zápas ještě není oznámen, ale britský bojovník by do konce roku rád stihl ještě jeden duel.

Zdroje:  BJPenn.com

Nejnovější články