Video: UFC láká krátkým trailerem na bitvu Procházky s Pereirou

Video: UFC láká krátkým trailerem na bitvu Procházky s Pereirou První český šampion UFC Jiří Procházka. | zdroj: Getty Images

Pro české fanoušky asi nejočekávanější letošní MMA zápas se nezadržitelně blíží. Jiří Procházka se v ikonické hale Madison Square Garden utká s Brazilcem Pereirou a UFC na tuhle bitvu láká krátkým videem.

Už jen pár dní nás dělí od turnaje UFC 295 v New Yorku, na němž se vrátí do akce Jiří Procházka a zabojuje o pás, kterého se loni musel kvůli zranění ramene vzdát. V cestě mu bude stát Brazilec Alex Pereira, který dokáže svým pověstným levým hákem vypnout takřka kohokoliv. Jejich duelu nepředchází žádný zbytečný trashtalk, není potřeba, opravdoví fanoušci ví, že je s velkou pravděpodobností čeká jeden z nejlepších zápasů minimálně letošního roku.

Komentátor Michael Bisping v traileru zmiňuje, že Procházka knockoutoval už 25 soupeřů. Video připomene, jak padl Reyes i Oezdemir. "Ale Pereira je hrozivé individuum," kontruje Joe Rogan, zatímco sledujeme naskočené koleno, kterým se blýskl během UFC premiéry, a následně také ránu, kterou sestřelil Seana Stricklanda, současného šampiona střední váhy.

A to není všechno. Extrémně zajímavou podívanou slibuje i hlavní předzápas. O prozatimní titul těžké váhy se v něm pobijí Angličan Tom Aspinall (13-3) a ruská mlátička Sergei Pavlovich (18-1). Ani jeden z nich se v kleci obvykle moc dlouho nezdržuje a statistika říká, že bude nejspíš rozhodnuto už v prvním kole.

Celkově se bohužel jedná o trailer z horšího soudku a fanouškovské sestřihy ukazují, že si s ním UFC mohlo pohrát mnohem víc. Kvalitněji zpracovaných videí se ale určitě dočkáme příští týden, kdy začíná tzv. fightweek, který vyvrcholí víkendovým turnajem, jehož hlavní část u nás odstartuje v neděli ve 4:00 ráno.

Kompletní startovka UFC 295:

Jiří Procházka vs. Alex Pereira

Sergei Pavlovich vs. Tom Aspinall

Pat Sabatini vs. Diego Lopes

Mackenzie Dern vs. Jessica Andrade

Matt Frevola vs. Benoit Saint Denis

Kevin Borjas vs. Joshua Van

Matt Schnell vs. Stephen Erceg

Tabatha Ricci vs. Loopy Godinez

Nazim Sadykhov vs. Viacheslav Borshchev

Mateusz Rebecki vs. Nurullo Aliev

Dennis Buzukja vs. Jamall Emmers

Jared Gordon vs. Mark Madsen

John Castaneda vs. Kyung Ho Kang

Zdroje:  UFC

Nejnovější články