Vyměňte mě za Petra Yana, navrhuje UFC těžká váha a slibuje 1,6 miliardy nových diváků

Vyměňte mě za Petra Yana, navrhuje UFC těžká váha a slibuje 1,6 miliardy nových diváků Petr Yan | zdroj: Profimedia

Rozhodčí jako by si na tvrďáka Petra Yana zasedli, alespoň on má ten pocit a údajně zvažuje odchod z UFC. Řešením by mohla být výměna jinam, od konkurence se přihlásil zajímavý dobrovolník.

Ruský bojovník Petr Yan nemá v UFC na růžích ustláno a po dvou kontroverzních prohrách prý uvažuje o tom, že by prestižní organizaci opustil. Těžko říct, jak moc je to reálné, ale Arjan Bhullar, šampion těžké váhy konkurenční ONE Championship, se rozhodl využít příležitosti.

Na Twitteru indický pořez sebevědomě prohlásil, že by UFC s jeho příchodem mohlo získat 1,6 miliardy diváků. To ale samozřejmě nehrozí, možná i proto, že Bhullar celý život prožil v Kanadě. Pomoct s expanzí do Indie by ale určitě mohl.

"Přišel bych a zvítězil. Napravil bych chyby Bena Askrena. Dokázal bych to, co Chandler nedokázal," připomněl první kroky předchozích přeběhlíků. "A pokud by byla těžká váha pořád zaseknutá a nejrychlejší cesta na vrchol by byla v polotěžké divizi, tak bych šel tam," dodal. Očividně by si tedy věřil i na Procházku.

Dobrých těžkých vah je celkově nedostatek. Podobná výměna už navíc proběhla, UFC tehdy za Demetriouse Johnsona získalo Bena Askrena. Proti Bhullarovu plánu ale mluví fakt, že už v UFC bojoval. Mezi lety 2017-2019 si tam připsal 4 zápasy s bilancí 3 výhry, 1 porážka. Pravděpodobně kvůli ne moc atraktivnímu stylu ho poté vedení nechalo odejít do asijské ONE Championship, kde si celkem bez problémů dokráčel pro pás šampiona těžké váhy. Získal jej už ve svém druhém zápase loni v dubnu a od té doby jsme ho v kleci neviděli.

Zdroje:  BJPenn.com

Nejnovější články