Vysílání UFC turnajů se od ledna přestěhuje na stanici Premier Sport

Vysílání UFC turnajů se od ledna přestěhuje na stanici Premier Sport zdroj: Profimedia

Od ledna nás čeká změna a kanál Nova Sport vystřídá ve vysílání turnajů UFC stanice Premier Sport.

Od ledna roku 2021 se vysílání turnajů UFC přesune na stanici Premier Sport. Držitelem vysílacích práv na turnaje UFC se stala skupina LAMA ENERGY GROUP, pod kterou patří také televizní operátor Telly.

Vysílací práva na další tři roky budou platit pro Českou republiku a Slovensko a přenosy tak budou k dispozici všem fanouškům, kteří mají předplacenou televizi od operátorů Telly, T-Mobile a O2 Czech Republic. Na Slovensku si pak mohou fanoušci naladit vysílání přes Slovak Telekom a DIGI SLOVAKIA.

Stanice Premier Sport byla původně zaměřena na anglický fotbal, ale postupně přebírá širší sportovní odvětví a teď bude vysílat i oblíbené turnaje UFC. Živě se budou vysílat hlavní karty turnajů. Prelims ale uvidíte pouze tehdy, pokud na nich bude bojovat český nebo slovenský zápasník:

„Jsme rádi, že se nám podařilo získat vysílací práva k atraktivní UFC. Ročně Telly odvysílá nejméně 42 přímých přenosů z jednotlivých UFC večerů a další pořady, které UFC připravuje. Budeme vysílat živě všechny zápasy z hlavní karty večera. Pokud půjde o zápasy před hlavní kartou, tzv. prelims, ty zařadíme v případě, že v nich nastoupí český nebo slovenský bojovník,“ upřesňuje Vladimír Rusnák, ředitel pro strategii Telly, s.r.o.

Jiří Procházka Jiří Procházka trefuje Volkana Oezdemira | zdroj: Profimedia

Vždy tak uvidíme české a slovenské zástupce v UFC, kterými jsou momentálně nadějný Lajoš Klein, dvakrát vítězný David Dvořák, nejvýše postavený Čech v UFC Jirka Procházka i "adoptovaný" Makhmud Muradov.

Premier Sport odstartuje vysílání UFC už 17. ledna, kde se na turnaji UFC Fight Night 184 utká v hlavním zápase Max Holloway a Calvin Kattar. A týden na to si můžete vychutnat (opětovný) návrat Conora McGregora do oktagonu, kde jej přivítá Dustin Poirier.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články