„Zlámu mu kosti a královsky mi za to zaplatí," raduje se Jorge Masvidal před sobotním titulovým duelem

„Zlámu mu kosti a královsky mi za to zaplatí," raduje se Jorge Masvidal před sobotním titulovým duelem zdroj: Profimedia

Jorge Masvidal vytrhl UFC pořádný trn z paty a přijal zápas na poslední chvíli proti šampionovi Kamaru Usmanovi. Čeká nás čisté násilí, předpovídá East Coast gangster. 

Tak dlouho Jorge Masvidal vyjednával o výši své výplaty, až nakonec UFC nabídlo titulový zápas Gilbertu Burnsovi. Brazilský bojovník se ale bohužel nakazil koronavirem a Kamaru Usman tak přišel o svého vyzyvatele. UFC se však rozhodlo zachránit hlavní zápas turnaje za každou cenu a v pátek kontaktovalo Jorgeho Masvidala, který nakonec se zápasem na UFC 251 proti Usmanovi souhlasil. Šéf UFC Dana White pravděpodobně musel šáhnout hluboko do kapsy, ale napjatě očekávaný zápas mezi dvěma rivaly, kteří se opravdu nemají rádi, se nakonec uskuteční.

Masvidal poskytl rozhovor pro ESPN:

“Museli jsme to pořádně probrat. Někteří lidé nejsou moc šťastní, že jsme to oznámili. Nechtěli o tom mluvit. V jejich tvářích můžete vidět hněv a úzkost. Udělám to nejlepší pro mou rodinu a je mi u prd*ele, co říká ten nebo tamten týpek.” 

“Jsem v našem byznyse už nějakou dobu, vím kolik peněz vygeneruji. Je to hra čísel a já je přináším. Myslím, že si je zasloužím. Já i můj tým si je zasloužíme.” 

“Nechci po nich žádnou astronomickou sumu. Požádal jsem, aby mi dali více peněz z pay-per-view, dohodli jsme se a já jsem spokojený. Původní smlouva na zápas s Usmanem byla o ho*ně. Chápu, že mi nechtějí dát tolik garantovaných peněz, ale co se týče pay-pew-view, tak přináším velký zájem a vydělám velké peníze.”

Masvidal připouští, že v jednáních nezískal vše, po čem toužil, ale podmínky jsou mnohem lepší, než kdy dříve. Podrobnosti neprozradil, ale zdá se že je spokojený nejen s titulovou šancí, ale i s finančním ohodnocením. 

“Nedostal jsem přesně to, co jsem chtěl, ale je to hodně blízko. Takže se budeme rvát. Jsem moc šťastný, že mu zlomím kosti v obličeji a dobře mi za to zaplatí. Už se nikdy nestane, abych nedostal tolik, kolik si zasloužím. Budou mě platit tak, jak si zasloužím.”

Držitel “BMF” titulu si je vědom, že vytrhl UFC trn z paty a své postavení si opravdu užívá.

“Milují mě. Zachránil jsem jim pr*el. Teď jsem jejich nejoblíbenější člověk na světě.”

Nastoupit pro Kamaru Usmanovi bez plného tréninkového kempu chce odvahu, ale Masvidalův trenér Mike Brown již dříve řekl, že se Jorge zapojil do přípravy Dustina Poiriera na zápas s Danem Hookerem. Navíc má zkušenosti z 48 profesionálních zápasů, takže se Usmana rozhodně nebojí.

“Nejsem takový wrestler jako Ben Askren nebo bojovník jako Darren Till. Ale jestli jsem ve formě, abych mu utrhl hlavu? Sakra jo! Pokřtím ho před celým světem. Uvidíte čisté násilí.” zakončil sebevědomý East Coast Gangster.  

Rivalita mezi Usmanem a Masvidalem má už teď pořádný náboj a UFC toho využilo a připravilo skvělé promo video, ve kterém ukazuje cestu obou bojovníků:

Zdroje:  mmafighting.com

Nejnovější články