Za chyby se platí! Americký ninja Jordan Wright díky jedné takové zničil svého soupeře za pouhou minutu

Za chyby se platí! Americký ninja Jordan Wright díky jedné takové zničil svého soupeře za pouhou minutu Jordan Wright má v UFC našlápnuto ke hvězdám. | zdroj: Profimedia

Jordan Wright se otřepal z tvrdé porážky, zapracoval na sobě a díky chybě soupeře tentokrát velmi rychle zvítězil.

Jordana Wrighta si spousta fanoušků zapamatuje díky jeho přezdívce "Ninja z Beverly Hills", tenhle devětadvacetiletý Američan má ale v MMA solidně našlápnuto. Zatím nasbíral 12 výher, všechny před limitem, a oficiálně pouze jedinou porážku, když loni padl pod údery Joaquina Buckleyho. Neoficiálně mu můžeme počítat také prohru KO v rámci show Dana White's Contender Series, která však byla později anulována z důvodu pozitivního testu jeho soupeře na marihuanu.

Jordan byl zvyklý držet ruce proklatě nízko. Poslední inkasované KO ho však zřejmě donutilo zapracovat na defenzívě a tentokrát zbytečně neriskoval. Nijak se nehrnul ani do útoku a byl to jeho soupeř Jamie Pickett, kdo inicioval akci. Po roundkicku natlačil Wrighta do klinče a zkusil se potopit pro takedown. Udělal však chybu a jeho hlava zůstala nekrytá. Wright mu do ní začal z vrchu sázet jeden loket za druhým. Když se Pickettovi podlomily nohy, ihned využil další příležitosti, přetočil ho a sázel mu do nekryté hlavy jeden úder za druhým.

Jamie sice dokázal vstát a možná si v duchu pomyslel, že utekl hrobníkovi z lopaty, ale Wright cítil krev a hnal se za KO. Po kolenu do hlavy šel Pickett opět k zemi a pak už stačilo jen pár úderů, než v čase 1:04 prvního kola rozhodčí zápas ukončil.

"Amerického ninju" se rozhodně vyplatí sledovat, protože jeho zápasy zatím vždy skončily před limitem. Zároveň ho ale čeká zřejmě ještě dlouhá cesta, než bude moct poměřit síly se zabijáky v TOP 15 střední váhy. V blízké budoucnosti by se však jeho trajektorie možná mohla protnout s Makhmudem Muradovem.

Zdroje:  Vlastní

Nejnovější články