50letá žena pomstila v kleci svého syna, jeho bývalou přítelkyni knockoutovala ve druhém kole

50letá žena pomstila v kleci svého syna, jeho bývalou přítelkyni knockoutovala ve druhém kole zdroj: Getty Images

Bizarní zápasy se v Polsku pořádají celkem často, nevídaný rozruch ale o víkendu způsobil souboj 50leté Małgorzaty Zwierzyńské s o mnoho let mladší Nikolou Bielou.

Minulý víkend patřil v našich končinách bizarnímu projektu Clash of the Stars, tzv. freak fighty se ale konaly i v Polsku. Na akci Clout MMA 2 byli k vidění sice i zkušení bojovníci jako Daniel Omielańczuk nebo Kamil Minda a nastoupit měl i legendární kickboxer Jerome le Banner, největší pozornost ale přitáhl souboj 50leté Małgorzaty Zwierzyńské, která vyzvala bývalou přítelkyni svého syna, o 31 let mladší Nikolu "Nikitu" Bielou.

Už samotné ohlášení tohoto zápasu vyvolalo u fanoušků vlnu nevole. Je totiž známo, že má Zwierzyńska problémy s alkoholem. Organizace ale ujišťovala, že už několik měsíců trénuje a v rámci předzápasového proma si dokonce musela dýchnout do testeru. Odpor vůči zápasu byl ale tak velký, že dokonce firma Orlen požádala radnici města Płock o to, aby se akce nekonala v hale, která nese jejich jméno.

Nešlo jen o náhodný duel dvou "celebrit". Syn Zwierzyńské, který se na internetu proslavil podivnými streamy, v nichž často vystupovala i jeho matka, se totiž nedlouho předtím rozešel právě s Bielou. A Małgorzata se nijak netajila tím, že ho jde do klece pomstít. 

Zápas se odehrál podle speciálních pravidel, které nedovolovaly boj na zemi. Mladší Nikole hrály do karet věk a zkušenosti, jeden souboj už před pěti měsíci absolvovala, a tak platila za favoritku. Małgorzata byla ale o 15 kg těžší a o hlavu větší. Zpočátku sice působila nesměle, ale jakmile se po půl minutě odhodlala k útoku, šla Biela k zemi. Zápas nakonec skončil ve druhém kole na KO.

Ačkoliv se jednalo o skutečně bizarní zápas, sympatické bylo, že obě ženy po souboji zakopaly válečnou sekeru (minimálně na chvíli). Bylo navíc vidět, že Zwierzyńska nejspíš skutečně nějaký čas na tréninku strávila, a tak je možné, že ji bojové sporty pomohou překonat závislost na alkoholu. Zatímco u nás už jsme si na bizarní zápasy od příchodu Clash of the Stars celkem zvykli, fanoušci v zemích na západ od nás musí u videí z podobných freak fightů asi jen nechápavě kroutit hlavou, co se to v našich končinách děje.

Zdroje:  CLOUT MMA

Nejnovější články