Byl to hodně silný zážitek. Karin Pedro prozradila, jak prožívala první zápas na Clash of the Stars

Byl to hodně silný zážitek. Karin Pedro prozradila, jak prožívala první zápas na Clash of the Stars Inked Dory a Karin Pedro | zdroj: FOTO: Clash of the stars

První staredown "nahoře bez" v historii bojových sportů obletěl svět. Jak ale Karin Pedro, nová hvězda Clash of the Stars, prožívala samotný zápas a bude s bojovými sporty pokračovat? To nám prozradila v exkluzivním rozhovoru.

Ahoj Karin. Máš za sebou premiéru ve světě bojových sportů. Jak se cítíš pár dnů po zápase?

Jsem celá bolavá. Zjistila jsem, že mám zranění, které jsem ze začátku necítila. Cítím se ale skvěle psychicky, že jsem dokázala zvládnout všechny ty náročné tréninky a nevzdala to. Občas byly chvíle, kdy jsem měla pocit, že se prostě na to vykašlu. Pak jsme si ale řekla: dobře, jdeme do toho a budeme bojovat. Člověk si s sebou nese extrémní emoce a bolest, protože až při tvrdém tréninku zjistíš, že to vážně není žádná sranda, protože si lehce můžeš ublížit, vykloubit ruku či způsobit jiné zranění. Jsem ráda, že to mám za sebou a že jsme vyhrály.

Zažila jsi pocity, které spousta fanoušků nikdy nezažije – nastoupit do kickboxerského utkání. Co se Ti honilo hlavou chvíli před zápasem?

Už dva dny před turnajem jsem byla extrémně vystresovaná. Musela jsem začít odvodňovat kvůli vážení. Váha mi nešla udělat, protože mám problémy s hormony a mé tělo zadržovalo vodu. Den před váhou jsem vůbec nepila ani nejedla, abych dokázala odvodňovat. Takže jsem byla extrémně vyčerpaná, unavená a hladová, takže ty poslední dny před zápasem byly extrémně vyčerpávající. Bylo to fyzicky ale i psychický náročné. Pár minut před zápasem jsem se ale dostala do takového transu, takže jsem nic nevnímala, ani trenéra, když mi něco povídal. Neumím to pořádně pospat, ale byla jsem opravdu jak v transu. I trenér mi poté povídal, že jsem byla ve své bublině. Měla jsem v hlavě jen to, že musím vyhrát. Nesmím ten zápas pustit, musím jít stále dopředu a nevzdat to. Takže poslední chvíle před zápasem byly vážně stresující. Když jsme s Dory stály v zákulisí před nástupem, podívali jsme se na sebe a já cítila, jak jsme propojené. Ten pocit byl jako když jdeš s bratrem do války, bok po boku. Byl to hodně silný zážitek, který nás s Dory ještě více spojil. Byly to silné emoce, protože jsem si uvědomila, že jsme v tom spolu. Občas jsme se pohádaly, občas se musely pořádně hecovat. Dodávaly jsme si sílu, připomínaly si, proč to děláme. Bylo za tím mnoho emocí a najednou jsme tam stály, koukaly na sebe a říkaly si, že je to tady, že jdeme konečně na to. Naběhly jsme tam a ze mě najednou sálala taková síla, že jsem opravdu byla tak vyhecovaná a řekla si, že tam jdeme prostě vyhrát a hotovo. Sledovali nás tisíce lidí a já se tam šla prostě pobít.

Zápas trval celá tři kola. Jak hodnotíš svůj sportovní výkon?

Myslím si, že na to, že jsme dvacetiletá děvčata, která byla poprvé v ringu, tak jsme předvedly dobrý výkon a všem ukázaly, že není lehké devět minut klinčovat, rozdávat rány a mít tolik energie. Mlátíš svojí soupeřku a snažíš se jí nějakým způsobem ukončit, což je extrémně náročné. Jsem spokojená s naším výkonem, protože to opravdu není sranda. Jsem ráda, že jsem to dokázala vydržet, protože někteří bojovníci se v určité části zápasu jen oťukávají, ale my do toho daly všechno a řekla bych, že jsme na náš mladý věk celkem šikovné.

Jak hodnotíš zákulisí turnaje, přístup organizátorů a tak podobně?

Clash of the Stars má velkou úroveň. Organizátoři všechno naplánovali přesně na čas, všechno klapalo a probíhalo na profesionální úrovni. Všichni se k nám chovali moc hezky, byli přátelští a milí. Hodnotím to deset z deseti.

Co říkáš na bizár a kontroverzi, na které Clash of the Stars staví svůj marketing?

Clash se uvědomuje sílu digitálního světa. Tik Toku, Instagramu, YouTube, což je obrovská síla, všechna zobrazení, kliknutí. Oni si to velmi dobře uvědomují, a proto to dělají takto bizárně a zvou si tam takové postavy, které dokáží udělat tu správnou show. Clash má momentálně větší hype než organizace jako je třeba kickboxerská Glory. Mají mnohem větší sledovanost, mnohem více lidí chce turnaj vidět na živo. To se mi moc libí, protože dokázali vytvořit něco, co tu ještě nebylo. Takže za mě, jako podnikající osobu, je to perfektní nápad a zaplnění díry na trhu.

Se svou parťačkou Inked Dory jste vzbudily rozruch na české internetové scéně. Vnímáš větší zájem o svou osobu?

Myslím, že jsme s Dory velmi silná dvojice, i když jsme každá diametrálně odlišná. Jsme povahově odlišné, a proto se krásně doplňujeme. Nedokáži říct, o kterou z nás je větší zájem, protože někteří lidé více inklinují k Dory a jiní jdou zase za mnou. Nevím, jestli je o nás větší zájem, ale já dělám i s hudbou, kde je zase trošku jiná sféra fanoušků. Dory vytváří podcasty, takže jí fandí i skupina jejich posluchačů. Každá máme svojí vlastní základnu fanoušků.

Fanouškům v hale i na internetu jste ukázaly, že se opravdu nestydíte odhalit. Ukázat vaše přednosti byl tvůj nápad nebo tvé kamarádky?

Ukázat ňadra byl nápad Dory. Když jsme stály na pódiu, tak Dory řekla, že ukážeme prsa. Tak jsem souhlasila. Dory začala počítat tři, dva, jedna a bylo to. Vše proběhlo spontánně, ale byl to její nápad (smích).

Plánuješ v budoucnu pokračovat s bojovými sporty?

Chci se věnovat boxu, protože to mě vážně baví. Samozřejmě je to dobré na fyzickou kondici a rozhodně to není nuda, jako když jdeš občas do fitka a nudíš se tam, protože tohle je dynamický sport, který má skvělou atmosféru a rozhodně se mu chci věnovat i v budoucnu.

Je něco, co bys chtěla vzkázat fanouškům?

Fanouškům vzkazuji, že je mám velmi ráda. Dostala jsem tolik zpráv, že kdybych na všechny odpovídala, strávím tím tak rok (smích). Neustále mi chodí nové zprávy, na které nestíhám odepisovat, takže jím chci takto poděkovat. Budu se snažit dělat vše proto, aby mě fanoušci stále měli rádi a proto jim chci do života přinášet něco pěkného. Budu dělat hudbu, užitečná videa a především chci, aby si nejen fanoušci, ale i hejteři uvědomili, že i když vytváříš obsah pro OnlyFans nebo jiný kontroverzní obsah, tak to neznamená, že jsi špatný člověk. Právě naopak. Každý ať si žije, jak se mu líbí. Můžu ukazovat cecky na internetu, ale doma mám teplo rodinného krbu a plánuji založit rodinu. Chci vydělávat hodně peněz, aby moje rodina měla všechno, co chce, a všichni okolo byli šťastní. Chci fanouškům dodávat pozitivní energii.

Zdroje:  vlastní

Nejnovější články