Aaron Pico si během zápasu vykloubil rameno. O přestávce pak nařídil trenérovi, ať mu ho vrátí zpátky

Aaron Pico si během zápasu vykloubil rameno. O přestávce pak nařídil trenérovi, ať mu ho vrátí zpátky Ani vykloubené rameno by Aarona Pica v boji nezastavilo, to až lékař | zdroj: Profimedia

Nasazování vyhozeného ramene o pauze mezi koly musí být hodně bolestivé. Aaron Pico při lomcování se svou rukou ani nemrkl.

 

Aaron Pico je jeden z nejtalentovanějších bojovníků, které má Bellator k dispozici. 26letý Američan má skvělý a tvrdý postoj a k tomu velice dobrý wrestling, ale v sobotním turnaji Bellator 286 měl především pořádnou smůlu.

Přitom začal dost slibně a hned na úvod trefil Jeremy Kennedyho tvrdým zadním direktem. Následoval krátký klinč, po kterém Pico znovu zaútočil rychlými údery. K jeho smůle se ale soupeř pod jeho levý hák potopil a Pico tak úderem promáchl. A udělal to s takovou dynamikou, že si přitom vykloubil levé rameno.

Mladý Američan je ale tvrďák a nepřestával bojovat. Dokonce se v klinči snažil rameno nahodit zpátky a když mu to nevyšlo, signalizoval svému týmu, že s ním není něco v pořádku. Zápas však pokračoval a Kennedy se neustále snažil vzít svého zraněného soupeře na zem. Pico statečně odolával, ale ke konci jej přece jen Kennedy povalil a vlezl mu na záda, odkud se jej snažil uškrtit.

To mu ale Pico nedopřál a do konce kola se dokázal ubránit. To co se ale dělo o pauze jenom utvrdilo diváky v tom, že mladý bojovník je z opravdu tvrdého těsta.

Pico si totiž sedl na stoličku a dal svému trenérovi jasný rozkaz: „Nahoď to zpátky!“.  Těžko říct, jestli kouč věděl co dělá, protože začal mladému bojovníkovi lomcovat s rukou ve snaze dostat rameno do kloubní jamky. To se mu bohužel nepodařilo, avšak Aaron, který při celé procedúře ani nemrkl, byl odhodlaný nastoupit do druhého kola i s dislokovaným ramenem.

Rozhodčí to ale viděl jinak a zavolal na posouzení lékaře, který si myslel, že má mladý bojovník zlomenou klíční kost. „Nechte mě zápasit, takhle živím svoji rodinu,“ řekl doktorovi frustrovaný Pico. Ani to ale nezabralo a lékař nechal zápas raději zastavit. Jeremy Kennedy tak vyhrál na technické KO a Aaron Pico neskrýval své zklamání.

Šéf Bellatoru Scott Coker poté na tiskové konferenci okomentoval Picovo zranění: „Nemá to zlomené. V úterý musí navštívit specialistu. Chce hned odvetu a je v dobré náladě.“

Nepříjemná porážka přetrhla Aaronovi Picovi sérii šesti vítězství v řadě a je tak pochopitelné, že mladý bojovník by určitě rád tuto nešťastnou prohru napravil. Proti není ani šéf Bellatoru, ale prozatím nechce nic slibovat:

„Určitě bych chtěl udělat odvetu. Jsem si jistý, že Aaron by to chtěl také. Ale uvidíme. Jeremy je teď v jiné pozici. Nyní může postoupit vpřed. Uvidíme, kdy bude připraven. Možná bude připravený mnohem dřív než Aaron.“

Zdroje:  mmafighting.com

Nejnovější články